Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MHP Malatya Mv. Mehmet Fendoğlu Muhtarların Taleplerini TBMM Genel Kurulunda Gündeme Getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak “ Hisartepe, Tanışık, Hacıyusuflar, Beydağı, Üzümlü, Hacı Halil Oğlu Çiftliği, Yenice, Fırıncı, Kapıkaya, Çolaklı, Topluca, Gülümuşağı, Kuluşağı ve Şişman Mahalle muhtarlarımız, biz muhtarlar olarak çok zor durumdayız, tek katlı konutlar küçük geldiğinden dolayı köylümüze kabul ettiremiyoruz; muhtarlarımız Pütürge, Doğanyol ve Battalgazi Düzyol Mahallesi'nde olduğu gibi konutların iki katlı yapılmasını talep etmektedir.” Diyerek Muhtarların taleplerini TBMM Genel kurulunda gündeme getirdi.

Battalgazi Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval’ın başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kaynarca Mahallesindeki Yatırım Alanlarında İnceleme

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Özcan, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Özaltun ve Kaynarca Mahalle Muhtarı Mehmet Güner ile birlikte inşaatı devam eden sosyal tesis ve park alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Gürkan: “Allah Birliğimizi, Dirliğimizi Bozmasın”

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 7. Durağı Yazıhan İlçesi Oldu

Mv. Fendoğlu'ndan Coronavirüs Aşısının Esnafa Öncelik Tanınması Talebi

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Esnafların Coronavirüs aşısında öncelik tanınmasına dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Akpınar Esnafından Başkan Gürkan'a Hizmet Teşekkürü

Gürkan: “Akpınar’ın Trafik Sorunu Çözüldü”

Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Astarcı MTÜ’ye Konuk Oldu

MTÜ’den Avrupa Birliğine Genel Bakış ve AB Projeleri Webinar Programı

Keskin; “Bazı Esnaf Kesimlerine Acil Aşı Önceliği Tanınması Sosyal Yaşamı Rahatlatacaktır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, pandemi sürecinde büyük mağduriyet yaşayan bazı esnaf meslek mensuplarının acil aşı programına alınarak, hem ekonomik yaşamın, hem de sosyal hayatın daha kolay normalleşebileceğini bildirdi.

Covid-19 Denetimlerinde Emniyetten Taviz Yok!

Malatya Genelinde Covid-19 denetimleri Kapsamında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürürken gerekli uyarı ve ikazları da yapıyor.

GATHİB“ Doku Kumaş Tasarım Yarışması"

GATHİB “Doku Kumaş Tasarım Yarışması" İle Türk Kumaşını Dünyaya Tanıtmaya Hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi’ne Dinlenmek Yok “Her şey münezzeh bir Malatya için”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı durmadan, dinlenmeden vatandaş ile bir araya gelmeye ve halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor. “Her şey münezzeh bir Malatya için” sloganıyla yola çıkan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'nın ziyaret noktası, Malatya’nın Kale ilçesiydi.

Fırat Edaş’a Arapgir Muhtarlar Derneği’nden Teşekkür

Malatya Arapgir Muhtarlar Derneği, kesintisiz enerji noktasında ilçelerinde yaptığı çalışmalardan ötürü Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye teşekkür plaketi takdim etti.

AKÇADAĞDER’den Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Kısa adı AKÇADAĞDER olan Akçadağlılar Dayanışma Derneği’den Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret.

‘Kırmızı Çizgi’ Uygulaması Malatya’da Da Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılında yaya önceliği konulu projeye yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan ve Malatya’da da uygulanan ‘Kırmızı Çizgi’ çalışmasına Malatya Büyükşehir Belediyesi de katılım sağladı.

Kızılay Üretim Üssü Malatya’da hizmet verecek

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ile Ahmet Çakır, atıl durumda bulunan eski Vagon Onarım Fabrikası alanında yapılan ve Kızılay Üretim Üssü’ne dönen Kızılay Lojistik Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

Kayısılı Tarhana'ya Büyük İlgi

Malatya ve yöresinde Kayısıdan yapılan Tarhana yiyenlerin vazgeçemediği lezzetler sınıfına girmeye devam ediyor.