Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Prof. Dr. Pekdemir: “Malatya’nın Yaralarını İyi İnsanlar Saracak”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir” Acı, umutsuzluk, hüzün ve insan hayatının ucuzluğu İYİ İnsanlar oldukça bu toprakların kaderi olamaz”

Pütürgebeyleri Gönüllere Dokunuyor

6 Şubatta meydana gelen Depremde ilk saatlerden itibaren Malatyalıların yardımına koşan Pütürgebeyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

AKÇADAĞDER Depremzedeleri Unutmuyor

Malatya’nın güçlü, aktif, en çok üyesine sahip önemli Sivil Toplum Kuruluşu Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağlı Depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

İYİ Parti’li Yağlıcı” Şehri Terk Edenlerin Gelmesi İçin Çalışmalar Yapılmalı”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı, Başkan yardımcısı Erhan Demir, yönetim kurulu üyeleri ve İyi Parti Gençlik kolları Başkanından gazetecilere ziyaret

Malatya Lokantacılar Odası Depremzede Esnafları Unutmadı

6 Şubat’ta meydana gelen depremde Malatyalı esnafların işyerleri yıkılırken Malatya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Murat Keskin sahada çalışmalarıyla esnafların yaralarını ilk günden sarmaya devam ediyor.

Zafer Mahallesinde Hırsız Tepkisi

6 Şubatta meydana gelen yüzyılın felaketi diye kabul edilen Depremde yaralar sarılmaya devam ederken Malatya’da depremzedelerin terk ettiği hasarlı evlerde hırsızlık yapanlar vatandaşları isyan ettiriyor.

Depremden Dolayı Terk Edilen Evlere Giren Hırsızlar Yakalandı.

Ev Taşımacılığı İçin İlimize Gelerek Bostanbaşı Mahallesinde Bir İkametten Taşımacılık Yaptıktan Sonra İkametin Bulunduğu Binaya Hırsızlık İçin Tekrar Gelen Şahıslar Asayiş Şube Ekiplerince Yapılan Operasyonla Yakalandı.

KOSGEB Deprem Kredisinde NACE Kapsamı Genişletilmeli

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Hizmet sektörüne ait tüm NACE kodları, perakende sektörünün tüm alt dalları ile özel öğretim kurumları da kapsam dahiline alınmalıdır”

İYİ Parti Malatya Mv. A. Adayı Selçuk Han” Destek Sizden Hizmet Bizden”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Selçuk Han” İyi’ler olarak Çok çalışacağız, oyumuzu Malatya’da üçe katlayacağız ve 13 ilçesiyle birlikte tüm Malatya kazanacak. Biz kazanacağız. Birlikte Kazanacağız. Tarih Yazacağız.”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kavuk:” Malatya’nın Ekonomisine Sahip Çıkacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Kahraman Kavuk, ” Türkiye için, bölge için çok kıymetli olan şehrimizin başta ekonomi ve nüfus olmak üzere hiçbir alanda güç kaybetmesine müsaade etmeyeceğiz”

BBP Milletvekili Aday Adayı Karaman Seçim Çalışmalarına Başladı

Büyük Birlik Partisi 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerde Aday adayları listesini açıklarken Başarılı İl Başkanı Abdulvahap Karaman’da Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

Fidanel: Ben Senden Özür Dilerim Malatya'm

Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel 6 Şubat’ta meydana gelen Depremde Malatya’daki gözlemlerini kaleme alarak sözlerinin sonunda” Ben Senden Özür Dilerim Malatya'm” dedi.

Maskar: Akçadağ’a Sahip Çıkalım

Akçadağ Dayanışma Derneği Gene Başkanı Murat Maskar Akçadağlı İşadamlarına ve Yetkililere seslendi.” Gelin birlikte Akçadağ’a Sahip Çıkalım”

Malatyalı Depremzedelerin Tercihi İstanbul ve Ankara Oldu

Yüzyılın felaketinde Depremlerden en çok etkilenen iller arasında Malatya olurken Vatandaşlar göç olarak İstanbul ve Ankara’yı tercih ettiler.

Çocuklarımıza Desteğimizi Esirgemeyeceğiz

Kitapları Enkaz Altında Kalan Öğrencilere Başkan Güder’den Sınav Seti Hediyesi

KOMAD Depremzede hemşerileriyle İftarda Buluşuyor

Kısa adı KOMAD olan Kocaeli Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Deprem hadisesiyle Kocaeli’ne gelen hemşerileriyle iftar programında buluşuyor.

Toplam 3666 haber.