Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hekimhan Belediyesinden İftar Programı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ Hekimhan Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, İlçe Mahalle Muhtarları, İlçe Siyasi Parti Başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Malatya'nın 13 ilçesine 6 Bölge Desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kararnamesiyle Resmi Gazete’de yayımlanan “Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar” da Malatya’nın 13 ilçesi de verilecek teşvik ve desteklerden yararlandırılacak.

CHP İl Başkanlığından Çadırda Sandık Güvenliği Eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, " Bizler inanıyoruz ki ülkemizi, memleketimizi bu zor günlerden kurtaracak ve yaraları saracak, vatandaşı ücretsiz ev sahibi yapacak, Millet İttifakı iktidar olacaktır”

Jandarma Kadın Astsubayları Deprem Bölgesinde

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kadın Personeller ve Diğer illerden gönüllü olarak gelen Kadın Astsubaylar tarafından çadırda ve konteynerde kalan çocuk ve yaşlılara moral ve motivasyon desteği verdi.

Malatya Bir Değerini Daha Kaybetti, Zeki Tuna Vefat Etti

Malatya’nın önemli eşraflarından Esnaf camiasının gülen yüzü, herkesin tanıdığı saygı duyduğu, Malatya’da uzun Yıllardır Lokantacılık yapan ve 36 Yıl Lokantacılar Odası Başkanlığı görevinde bulunan Zeki Baba lakablı garibanların babası Zeki Tuna vefat etti.

Pütürge Beyleri Derneğinde İftar’da Buluştular

Malatya’nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Pütürge Beyleri Derneği İftar Prograamında gelen misafirlerle İftar yapmaya devam ediyor.

Budak: Toplumun Tüm Kesimlerine Umut Olmaya, Yaralarını Sarmaya Devam Edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Rıdvan Budak” Bir şehri ayağa kaldırmak istiyorsanız önce ekonomiden başlamak gerekiyor”

Daha Kapsayıcı Adımlar Bekliyoruz

Malatya TİCARET Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu” Yerelden tedarik krediden daha değerli”

6 İl Daha Afet Bölgesi İlan Edildi

AFAD tarafından yapılan Açıklamada 6 İl Daha Afet Bölgesi İlan Edildi

Depremzede Çocuklara Jandarma’dan Nazari ve Uygulamalı Trafik Eğitimi

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca çadır kent ve konteynır kentlerde depremzede çocuklara yönelik eğitim ve moral destek amaçlı etkinlikler gerçekleştirdi.

İnönü Üniversitesinde Unvanda Yükselen Akademisyenlere Cübbeleri Giydirildi

İnönü Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde görev yapan ve yükselme kadrolarına atanan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.

Ülkücü Camianın Acı Günü Recep Ülkü Vefat Etti

Malatya’nın önemli eşraflarından, Ülkücü camianın Malatya’daki önemli değerlerinden Recep Ülkü vefat etti.

Pütürge’de 3,9 Deprem

Malatya’nın Pütürge İlçesinde 02.04.2023 trihinde saat 22.04 te meydana gelen deprem korkuya neden oldu.

Trakya Malatyalılar Derneği Açılış İçin Gün Sayıyor

Trakya bölgesindeki Malatyalıları bir araya getiren Trakya Malatyalılar Derneği Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Genel Merkez binasını açılışa hazırladı.

MOTAŞ’tan Ulaşıma Ramazan Ayarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden MOTAŞ Ulaşım Hizmetleri Malatyalıların iftar saatlerinde sıkıntı yaşamaması için sefer sayılarını artırdı.

AK Parti Milletvekili Aday adayı Tahsin Yılmaz: ” Yine Yaparsa AK Parti Yapar”

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Tahsin Yılmaz, "Siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde amacım hep topluma faydalı olmak, Malatya’mıza ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur" dedi.

Toplam 3666 haber.