Efsane Başkan Dr. Süleyman Eser Darende Belediye Başkan Adayı Oldu

Darende ilçesinde Efsane Başkan Dr. Süleyman Eser'in Yeniden Refah partisinden Darende Belediye Başkan Adayı olması vatandaşlarda büyük heyecan yaratırken siyasi dengeler ise yeniden şekillendi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya’nın yetiştirdiği önemli Bürokrat ve Akademisyenlerinden Malatya’da 6 yıl Sağlık İl Müdürlüğü, Önceki dönem Darende Belediye Başkanlığı gibi önemli görevlerde başarıyla hizmetlerde bulunan Dr. Süleyman Eser halkın yoğun istek ve talebi üzerine Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adayı oldu.

         Darende ve Malatya’da önemli hizmetlerle halkın takdirini kazanan Yeniden Refah Partisi’nden Belediye başkan adayı Dr. Süleyman Eser “Hizmet bizim işimiz. Darende sevdamız. Yeniden Refah Partisi’nden hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğim.” dedi.

          Darende belediye başkan adayı Dr. Süleyman Eser, halkın yoğun sevgisi karşısın da yeniden yola çıktığını da aktarıp “31 Mart 2024 yerel seçimin de Darende de halkımız oyları ile sandıkları patlatacak. Biz de halkımızla el ele gönül gönüle hizmet kervanını yola çıkartacağız. 

          Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Darende İlçemizi Geleceğe hazırlamak üzere çıktığımız hizmet yolunda destek sizden Hizmet Bizden diyerek Darende’yi birlikte yöneteceğiz. ”

           Darende ilçesinde Efsane Başkanlardan Dr. Süleyman Eser’in Yeniden Refah partisinden Darende Belediye Başkan Adayı olması vatandaşlarda büyük heyecan yaratırken siyasi dengeler ise yeniden şekillendi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN