ESKK Başkanı Evren' Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim'

'Esnaf Camiası Olarak Eğitim ve Öğretimde Her Zaman Elimiz Taşın Altına Koymaktan Çekinmeyiz.'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Atatürk Kız Anadolu Lisesi yapıldıktan sonrada yardımlarını esirgemeyen TESKOMB Denetim Kurulu Üyesi ve Kooperatif başkanı Ali EVREN okul tarafından Merhum Prof. Dr. Salim ÇÖHCE  adına kurulan kütüphanenin açılışına katılarak kitap hediye ederek, geleceğimizin yarınları olan çocuklara tablet dağıtım törenine katıldı.

 

       Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu üyesi Ali Evren;  "64 ve 65.Hükümetin Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent TÜFENKÇİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Sayın A.Kadir AKGÜL’ün maddi ve manevi olarak büyük desteği ile Yeşil Kuşak Projesi kapsamında  24 derslikli modern Atatürk Kız Anadolu Lisesi kompleksi ilimize yapılmıştı.

,
        Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK, Valimiz, Malatya Milletvekilleri, Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanları, TESKOMB’u temsilen Ali EVREN ile kurum ve kuruluşlarla beraber 17 Mart 2019 tarihinde açılışı yapılarak hizmete sunulmuştu.

  
         Kooperatif Başkanı EVREN, konuşmasında esnaf camiası olarak eğitim ve öğretimde bizlere düşen görevlerde her zaman elimiz taşın altına koymaktan çekinmeyiz. 
Bu modern binanın ilimize yapılmasına Maddi ve manevi olarak büyük katkı sağlayan herkese teşekkür eden EVREN, bu güzel kütüphanenin kurulmasında emeği geçen AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Sayın Bülent TÜFENKÇİ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Battal KANBAY,  Battalgazi Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali KAÇMAZ’a ve Okul Müdüresi Sayın Canan NACAR’a ahilik kalemi takdim ederek daha güzel projelere ahilik kalemi ile imza atması temennisinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN