Aksa Haberleri

Aksa Haberleri

Başkan Taşkın“ Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Başkan Er” Bu Makamlara Gelecekte Sizler Oturacaksınız”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Başkanlık Koltuğunu Aksarı’ya Devretti

Geçen” 31 Mart Akşamı Tarih Yazacağız "

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, ”31 Mart Akşamı Battalgazi ilçemizde tarih yazacağız. "

AK Parti Adayı Taşkın“ Depremin Yaralarını Sararken Rutin Hizmetleri Aksatmayacağız”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın“ Depremin Yaralarını Sararken Rutin Hizmetleri Aksatmayacağız”

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer’den Her Mahalleye Yaşam Merkezi Projesi

Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında yapacakları projelerinden birinin de her mahalleye çok amaçlı sosyal yaşam merkezi kurmak olduğunu söyledi.

Başkan Taşkın“ Altyapısı Tahrip Olan Bölgeler Ayağa Kaldırılacak”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Battalgazi’de deprem kaynaklı tahrip olan altyapıyı kısa sürede ayağa kaldırılacaklarını kaydetti.

Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Elektrik dağıtım bölgelerinde yaklaşık 4 milyon nüfusa kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunan Aksa Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Genel Müdürlük pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden Alper Erbaş atandı.

Arapgir Hükümet Hizmet Binasının Yerinde Yapılması İsteği

Arapgir Kültür Derneği Tarafından Cumhurbaşkanlığı Yüksek Makamına, İçişleri Bakanlığı’na, Malatya Valiliğine, Arapgir Kaymakamlığına yazılı Dilekçe İle Başvuruda Bulunuldu.

Büyükşehir Karla Mücadelede 24 Saat Aralıksız Çalışıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ulaşımın aksamaması için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Fırat Elektrik’ten Kamuoyuna Açıklama

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) sorumluluk alanında bulunan Malatya ilinin bazı semt ve mahallelerinde aydınlatma tesislerinin devrede olmadığı, enerji arzı sürekliliğinde aksamalar yaşandığı gündeme getirilmiştir.

Aksaç Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Aksaç Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı, Siyasetçi, işadamı Yusuf Aksaç’ın muhterem Eşi Zakine Aksaç vefat etti.

Gürkan” Yapılaşma Olacaksa Biz Vatandaşımızın Yanındayız”

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Maskar” Belediyecilik Vizyon ve Misyon İşidir

Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat aksar” Akçadağ a gönül belediyeciliği ve şeffaf yönetimi getirerek sosyal belediyecilik konusunda da örneği görülmemiş bir ilçe olacağız” dedi.

Deprem Sonrası Başkan Gürkan Sosyal Tesislerdeki Vatandaşları Ziyaret Etti

Malatya’da akşam üstü meydana gelen 3 er dakika arayla 5,2 ve 4,4 şiddetindeki depremlerden dolayı tedirgin olan Malatyalılara sosyal tesislerin tüm kapılarını açan, Tüm otobüsleri ücretsiz olması talimatını veren Başkan Gürkan Sosyal Tesislerde kalan misafirleri ziyaret ederek hasbihal etti

Akçadağ Belediye Başkanlığına Murat Maskar AK Parti’den Aday

Malatya’nın kadim ilçelerinden Akçadağ’da yerel Seçimlerde AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Murat aksar İlçede heyecan yarattı.

MTTB İl Başkanı Aksüt“ Yaşasın özgür Filistin, Kahrolsun İsrail ve işbirlikçileri”

MTTB Malatya İl Başkanı Turgut Özal Aksüt İsail işgali altındaki Filistin’e destek açıklamasında bulunarak” Bugün itibariyle Hamas’a bağlı İzzettin el Kassam Tugayları ‘’Aksa Tufanı’’ adlı operasyonu İsrail’in bugüne kadar uyguladığı vahşetinsabrı taşıran meşru müdafaasıdır” dedi.

Uçuş Kesintilerinin Yolculara Maliyeti 362,50 Euro

AirHelp, 1.300'den fazla yolcunun uçuş aksamalarıyla ilgili olarak deneyimlerini araştırdı.

Başkan Öztürk Doğalgaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk Fethiye ve Durucasu mahallesinde yapılan Doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

MASKİ’den İçme Suyu Uyarısı

Malatya Su ve Kanalizasyon İşleri MASKİ Genel Müdürlüğü akşam 20.48 de merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 lük depremden dolayı içme sularını bir süre kullanmama uyarısında bulundu.

O İlde 65 Yaş İçin Uygulanan Ücretsiz Toplu Taşıma Tarifesi Sona Eriyor

Aksaray'da Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, alınmış olan kararla beraber 15 Ekim 2023 tarihi itibarıyla 65 yaşın üzerindeki vatandaşların minibüslerde ücretsiz olarak taşınmasının sonlanacağını açıkladı.

Yavuz Selim Mahallesi Sakinlerinden Otobüs Saatlerinde Değişiklik İsteği

Malatya’nın en fazla kalabalık nüfusuna sahip Yavuz Selim Mahallesi, Beydağı, Karagöz sakinleri MOTAŞ’ın otobüs seferlerinde sıkıntı yaşadıklarını belirterek akşam Saat 8 İla 11 arasında yarım saatte bir otobüs seferi talep ediyorlar.

Arapgir Kültür Derneği Mahkemeye Başvurdu

Arapgir Kültür Derneği Arapgirin En Eski Tarihi Değeri "Taşköprü" İle İlgili Yeni Açıklama yaparak Mahkeme sürecini başlattıklarını duyurdu.

Başkan Çınar’dan Çilesiz Aksa Cami Yaz Kuran Kursuna Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Çocuklarımızı İlim ve İrfanla Donatıp, Güzel Ahlakla Büyütelim”

Başkan Akşahin” Arapgir’de Tarihi Yok Etmeyin”

Arapgir Kültür Derneği Başkanı Turgay Akşahin” Arapgir’in En Eski Tarihi Değeri "Taşköprü" İle İlgili Yapılan Restorasyon Çalışması İçin uyarılarda bulunarak” Durdurun Bu Rezaleti” dedi.

Kurbanlıkların Bilgileri‘ Tarımcebimde' Mobil Uygulaması Üzerinden Sorgulanabiliyor

Bakanlık, Kurbanlık Sevkiyatlarının Başlaması Nedeniyle Yol Denetimlerini Artırırken Satış Yerlerinde Hizmetlerin Aksamaması İçin Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

TSO Başkanı Sadıkoğlu” Bugün Destek Olunmayacaksa Ne Zaman Olunacak?

Faizsiz kredinin TSO’ya kayıtlı tüm üyelere verilmesi çağrısını yineleyen Başkan Sadıkoğlu, “Depremin üzerinden neredeyse 130 gün geçti ama ekonomik ve sosyal etkisi hala devam ediyor.

El Ele Vererek Bu Zor Günleri De Aşacağımıza İnancım Tam

Malatya ESKKK Başkanı Evren“ Bu şehri Ayağa Kaldıracaksak Önce Esnaflarımızı Ayağa Kaldırmamız Gerekiyor”

“İstikrar, Erdoğan’ın liderliğidir”

AK Parti Malatya’da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için gündüzleri ilçeleri ziyaret ediyor, akşamları ise Malatya merkezde mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.

Doç. Dr. Babacan“ Türkiye’miz Bir Eşikte Ve Bu Eşiği Aşacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan, “Doğru tercih, taraf ve adım ile ilgili kararı 14 Mayıs akşamı Kale verecektir.

Doç Dr. Babacan“ Daha Güçlü Ayağa Kalkacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan Yakınca Galericiler Sitesi ziyaret ederek, yaşanan deprem felaketine rağmen işlerini aksatmadan sürdürüp kentin ticari hareketliliğinin artmasına katkı sunan işyeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet etti.