Başkan Taşkın' Altyapısı Tahrip Olan Bölgeler Ayağa Kaldırılacak'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Battalgazi'de deprem kaynaklı tahrip olan altyapıyı kısa sürede ayağa kaldırılacaklarını kaydetti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

            AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Battalgazi’de deprem kaynaklı tahrip olan altyapıyı kısa sürede ayağa kaldırılacaklarını kaydetti.

             Seçim çalışmalarına kurum ziyaretleri ile devam eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın,  Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü, Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş’yi ziyaret ederek Battalgazi bölgesinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

           Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “ Battalgazi’mizde doğalgaz, Hasırcılar Kırkgöz bölgesine kadar inmiştir. Bugünde Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürümüzle verimle bir görüşme yaptık. Battalgazi’mizin kırsal bölgelerinde birçok mahallemiz 2024 programına alınmış durumda. İnşallah seçimler sonrası doğalgaz firma yetkilileri ile iletişim içerisinde olacağız. Programa alınan bölgelerde vatandaşlarımızı doğalgazla buluşturmak için uyum içerisinde çalışacağız.” dedi.

         Başkan adayı Taşkın, Battalgazi’de deprem kaynaklı tahrip olan altyapının biran önce ayağa kaldırılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydederek biraz sabır edilmesini istedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN