Çiçeği Haberleri

Çiçeği Haberleri

Geliyor Gelmekte Olan Ali Karakuş’mu?

Siyaset sahnesine genç yaşta hızlı başlayan ve basamakları emin adımlarla çıkan, Malatya’nın çiçeği burnunda genç siyasetçilerinden Ali Karakuş’a kamuoyundan aday ol baskısı her geçen gün artıyor.

Kayısı Çiçeği Şenlikleri Başladı

25-27 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri çevre ilerden gelen 50 tenisçinin katılımı ile start aldı.

Kayısı Çiçeği Şenlikleri 25-27 Mart'ta

Kayısı Çiçeği Şenlikleri 25-27 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek...

Büyükşehir – FKA Arasında‘ Kayısı Çiçeği Festivali’ Protokolü

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Kayısı Çiçeği Festivali’ ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında bir protokol imzalandı.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri, Canlarını Hiçe Sayarak Canlar Kurtardı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yeni doğum yapmış kadın ve bebeğinin yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla 17 saatlik yoğun bir çalışma sonucunda çiçeği burnunda anne ve bebeği, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne yetiştirildi.

Battalgazi Tarihiyle Turist Kafilesini Cezbetti

Malatya’nın tanıtımına katkı sunmak ve turizm potansiyelini arttırmak amacıyla geçtiğimiz Mart ayında düzenlenen ‘Kayısı Çiçeği Festivali’ sonrasında Antalya’dan gelen 32 kişilik turist kafilesi, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezdi.

İlk Turist Kafilesi Malatya’da

‘Kayısı Çiçeği Festivali’ İlk Meyvesini Verdi

Battalgazi’de 19 Mayıs Bayramı Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. Yıldönümü, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen programlarla coşkuyla kutlandı. 102 adet ‘Nilüfer Dilek Çiçeği’ Battalgazi Belediyesi önünde bulunan havuzda yüzdürülürken, saat: 19.19’da hep bir ağızdan İstiklal Marşı seslendirildi.

'Kayısı Çiçeği Festivali' Arapgir’de Son Buldu

Dünya Kayısı Başkenti olarak bilinen Malatya'da, "Hayat Çiçek Açıyor" sloganıyla (MAGTAD) Malatya Gastronomi, Turizm ve Tanıtım Derneği öncülüğünde "Kayısı Çiçeği Festivali" Arapgir’de son buldu.

‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ Misafirleriyle Sohbet Toplantısı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek üç gün süren Malatya gezi programına katılan ‘Kayısı Çiçeği Şenliği’ konuklarıyla Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından düzenlen sohbet toplantısında fikir alış verişinde bulundu.

Kayısı Çiçeği Şenliği Konukları Battalgazi’ye Hayran Kaldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Kayısı Çiçeği Şenliği' için Malatya'ya gelen acente ve tur sahipleri, gezginler ve gurmeleri, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de konuk ederek, ilçenin tarihi mekanlarını gezdirdi.

‘Kayısı Çiçeği Şenliği’nde Misafirler Çırmıhtı’da Ağırlandı

Üç gün boyunca Malatya’nın farklı bölgelerindeki kültürel mekanları gezip, yöresel lezzetlerin tanıtımına yönelik faaliyetleri yerinde inceleyecek olan davetlileri Gedik Kültür Otağında ki kahvaltı programında bir araya geldi.