İrade Haberleri

İrade Haberleri

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Şehit Ailelerine Ziyaret

Hanife Yazıcı; “Bugün bu topraklarda bağımsız ve hür olarak yaşıyorsak şehitlerimizin vatan aşkı uğrunagöstermiş oldukları sağlam iradeleri sayesindedir.

“Millî İradenin Üstünlüğü İlkesine Bağlı Kalarak Tüm Oyunları Bozduk”

Cumhurbaşkanı Erdoğan“ Türkiye Cumhuriyeti Devleti; tüm imkânlarıyla, çok daha güçlüdür, çok daha ileridedir”

Başkan Güder’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Güder“ 30 Ağustos Zaferi; Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği duruşun bir göstergesidir.”

Cumhurbaşkanımız Her Konuda Esnafımızın Yanında Olmuştur

Ülke ve Millet olarak 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, halkımız büyük bir demokratik olgunlukla sandık başına giderek tercihini yaptı. Halkın iradesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek güven tazelemiştir. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun.

Fendoğlu“ Malatya Çarşısı, Yeşil Malatya Özlemi İle Tarihi Bir Buluşma Sağlayabilmeli”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Malatya Çarşısı’nın ortak akıl ve ortak irade ile yapılması konusunda tavrımız nettir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ‘Geçiş Töreni’ yapıldı.

Keskin, “Esnaf Camiası Milli İradeye Yönelik Her Türlü Tehdidin Karşısındadır”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklama da, “Ölümüne sokağa dökülen milletimiz vatanını işgal ettirmedi, bayrağını indirmedi, ezanını susturmadı, milli iradesini işgalcilere teslim etmedi.” dedi.

Yılmaz” Milletin İradesiyle Türkiye’de İyi’ler Kazanacak”

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Ekonomik Krizin artık her kesimi tedirgin ettiğini belirterek” 20 yıldır İktidar Olup ülkeyi yönetenlerin getirdiği son durum ortada” diyerek aşırı zam ve hayat pahalılığına sert tepki gösterdi.

Başkan Apohan” Sağduyulu Olmak Zorundayız”

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Ülkenin her alanda zor bir süreçten geçtiğini belirterek herkesin sağduyulu davranması gerektiğini belirtti.

" Derneğimizi Karalamaya Çalışıyorlar"

Bazı basın yayın kuruluşlarında “Uyuşturucu madde ile yakalanmış ve kız arkadaşının evini yakan ve 15 Temmuz Milli irade ocakları ile ilişkilendirilen şahıs” için açıklama geldi.

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kollarından 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

Adıyaman’ın en aktif sivil toplum kuruluşlarından 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler ve yönetim kurulu ziyaret gerçekleştirdi.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından BİMYAD'a Ziyaret

15 Temmuz Millî İrade Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Hanilçi, Avrupa'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Serdar Mamur Kadın Kolları Genel Başkanı Av. Aslı Gizem Gündüz Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi Ziyaret Ettiler.

Milli İrade Platformu Güç Birliği Anadolu İttifakını Oluşturuyor

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap” Bu Bir Uyanış ve Öze Dönüş Hareketidir!” dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Sarıkamış Şehitlerini Unutmadı

Adıyaman 15 Temmuz Milli İrade Ocakları İl Başkanı Ömer Çiçek Sarıkamış Şehitlerinin 107. Yıldönümünde anma törenine katıldı.

Malatya’dan Adıyaman’a Önemli Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Akçadağder Genel Başkan yardımcısı İş İnsanı Ramazan Bozkurt ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Kayhan İnceoğlu bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman’a gittiler.

Şehit Ailelerinden Vali Baruş’a Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları ve Şehit Ailelerinden Vali Baruş’a Ziyaret

Başkan Ömer Çiçek’ten Adıyaman Ülkü Ocağına Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına atanan Mustafa Altun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

AK Parti İl Bşk. Av. İhsan Koca

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca; "15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin özgür iradesine, demokratik değerlerimize ve hukukun üstünlüğü ilkesine karşı hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur.

Başkan Çınar, Mttb’nin ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ Programına Katıldı

“15 Temmuz, Milli Direnişin Şanlı Sembolüdür”

İmamoğlu, Malatya’da Konuştu: “İstanbul’u 16 milyon İnsanın İradesi Yönetiyor Artık”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın davetiyle geldiği Malatya’da yoğun ilgiyle karşılaştı.

Demokrasimize ve İrademize Düşman Olan Şer Odaklarını Hiçbir Zaman Unutmayacağız

AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı 27 Mayıs Demokrasi Darbesi Yıl Dönümü nedeniyle Basın açıklaması yayınladı. Yapılan açıklama şöyle; "

Başkan Ömer Çiçek'ten Anlamlı Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Beraberinde Polis Emekliler Derneği başkan vekilleriyle birlikte Polis Kontrol noktalarına ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Çiçek'ten AKÇADAĞDER'e Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştirerek Başkan Murat Maskar ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

15 Temmuz milli irade ocaklarında istifa

15 Temmuz Milli Irade ocakları kadın kolları genel başkanı Ayşe Alpaslan 'ın şok istifası Malatya da gündem oldu.

Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e Ziyaret!

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Gençler Otizm ve Farkındalık Gününü Unutmadı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel başkanlığı İbni Sina özel eğitim ve uygulama okulunda 2 Nisan otizm ve farkındalık günü münasebetiyle Etkinlik Düzenlendi.

MHP İl Başkanı Samanlı'dan 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

MHP Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaret Etti.

Şehit Fethi Sekin’in Kabrine Ziyaret

Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından organizasyonu yapılan ‘Şehit Fethi Sekin’in Mezarına Ziyaret’ etkinliği nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi Hilal Park 15 Temmuz Milli İrade Anıtı önünde program gerçekleştirildi.