Şehit Haberleri

Şehit Haberleri

Vali Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Şehit Kızına Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı İl Jandarma Komutanlığında Görev Yapan Şehit Kızı psikolog Özge Selçuk’a Ziyaret gerçekleştirdi.

Hanımefendi Hanife Yazıcı Endemik Bitki Türü Dikim Etkinliğine Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Şehit Murat Doğru İlköğretim okulu ilkokul öğrencileri ile birlikte

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencilerinden Şehitliğe Ziyaret

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Şehit Hamid Fendoğlu (Hamido) Mezarı Başında Anıldı

Şehit Hamit Fendoğlu (Hamido), şehadetinin 46. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Vali Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Vali Yazıcı“ Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez.

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Açıklaması

CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin” 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nn eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit Uzman Çavuş İhsan Alpay, şehit Uzman Çavuş Burak Ulukaya, şehit Harun Uğur’un ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı’nın Katılımıyla Şehitlerimizin Anısına Aşure Dağıtımı

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfının şehitlerimizin hayrına düzenlediği aşure dağıtımı etkinliğine katıldı.

Başkan Güder“ İlçenin Her Köşesinde Ulaşımı Sağlamlaştırıyoruz”

Battalgazi Belediyesi, Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki Yollarda Altyapı Sağlamlaştırma Çalışmaları Gerçekleştirdi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

“Deprem Şehitleri Unutulmadı”

Koordinasyon Toplantısında Konuşan Başkan Gürkan“ Depremin Yaşandığı İlk Andan İtibaren Vatandaşlarımızın Yanında Olduk”

Sanayi Esnafı Deprem Şehitlerini 1 Günlük Yas İle Anacak

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay sanayi esnafının Dükkanlarının kepengini kapatarak 1 günlük yas ile deprem şehitlerini anacağını açıkladı.

Ülkü Ocakları Deprem Şehitleri Hayrına Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Aşure Programı Düzenleyecek

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı 6 Şubat 2023 tarihinde yaşamış olduğumuz depremlerde vefat eden deprem şehitlerimizin hayrına Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Aşure Programı düzenleyecek.

Millioğulları” Adalet ve Demokrasi Haftası’nda da Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz”

ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları 24 - 31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası nedeniyle yazılı basın açıklaması yayınladı. Başkan Yunus Millioğulla’nn açıklaması şöyle

Başkan Güder Kentsel Dönüşümde 25 Bin Konutu Hedefliyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleri sonucunda Elazığ depremi sonrası risk alanı ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi’nde geçen yıl 679 konut hak sahiplerine teslim edilmişti.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit ailelerine ziyaretlerini sürdüren Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden 5 şehit ailesine ziyarette bulundu.

Malatya’daki Tüm Okullarda Şehitler İçin Saygı Duruşu

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Öğretmenler Ortaokulunda düzenlenen bayrak töreni ve saygı duruşuna katılarak,

“Şehit ve Gazilerimize Minnet Borçluyuz”

Başkan Çınar, ‘Hal Hatır Buluşmaları’ Projesiyle Şehit Aileleri, Gazi Ve Gazi Ailelerini Ağırladı

Pençe-Kilit Harekatı’nda Şehit Sayısı 6’ya Yükseldi 7 Yaralı

Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit oldu, 3’ü ağır 8 askerimiz ise yaralandı.

Vali Eşi Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz Şehitlerimizin, emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.

Başkan Güder“ Bayrak Uğruna, Toprak Uğruna Can Verip Devleşen Birileri Var”

Güder" Kahramanlarımız sayesinde ülkemiz ilelebet payidar kalacaktır. Şehitler sadece ailelerinin değil hepimizin gururu. Onları rahmetle, minnetle yad ediyoruz”

Özhaseki” Deprem Konutlarını En Güzel Şekilde Yapıyoruz”

Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki“ Dünyayı At Gözlüğüyle Takip Edip, İdeolojisi Dışında Hiçbir Şeyi Tanımıyorlar”

Şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın Ailesine Ziyaret

Pençe- Kilit Operasyonunda meydana gelen terör saldırısı sonucu şehadete eren şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın Battalgazi ilçesindeki ailesini evinde ziyaret

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından Anlamlı Etkinlik

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Kuzey Irak’ta Şehit Olan Askerler İçin Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Akabinde Aşure İkramında Bulundu

Çınar“ Çocuklarımızın Sportif Başarıları Ülkemizin Geleceği Açısından Önemli”

Başkan Çınar, Gündüzbey Şehit Levent Coşkun İlk ve Ortaokuluna Spor Malzemesi Desteğinde Bulundu

Ülkü Ocakları İl Başkanlığından“ Ahde Vefa İmandandır“ Takvimi

Malatya Ülkü Ocakları il başkanlığı Şuna kadar Şehit olan Şehit Ülküdaşlarını unutmadı ve hepsini bir araya toplayan Resimle Takvim bastırarak ” Ahde Vefa İmandandır“ düsturuyla takvim bastırdı.

Malatyalı Şehit Söz. Er Emre Taşkın’ın Naaşı Malatya’ya Getirildi

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde Hain Terör Örgütü PKK tarafından şehit olan Malatyalı Şehit Söz. Er Emre Taşkın’ın Naaşı Malatya’ya getirildi.

Meclis'te 4 Partiden Teröre Karşı Ortak Bildiri

TBMM Genel Kurulunda Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarına yönelik "ortak bildiri" tartışması çıktı.