Genel

Genel Haberleri

Çiftçilere Gacer Tohumu Desteği

Patenti Develi ilçesine ait olan ve gluten oranının oldukça düşük olmasından dolayı her geçen gün ilginin arttığı gacerin ekiminin yaygınlaştırılması için Develi tarafından çiftçilere gacer tohumu törenle dağıtıldı.

Emekli Olan Personellere Teşekkür Beratı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde Hizmet Yılını Tamamlayan ve Emekli Olan Personellere düzenlenen törenle Teşekkür Beratı Takdim Edildi.

Malatya Sayın Gürkan Sayesinde Çok Şanslı Bir İl

Malatya belki de tarihinde en güzel hizmet ve çalışmaları geniş kapsamlı ilk defa bu dönemde aldı ve almaya devam ederek Altın Yılını Yaşıyor.

Millioğulları: Çare Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Diyoruz

ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları; " Adalet ve Demokrasi Haftası’nda emperyalizm ve hain işbirlikçilerinin aramızdan aldığı Devrim Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."

Yeşilyurt Belediyesinden ‘Drone (Fpv) Yarış Pilotu Eğitim’ Kursu

Başkan Çınar“ Gençlerimizi Yüksek Teknoloji Alanında Eğitiyoruz”

MADEF Kongresinde Yılmaz Durmuş Güven Tazeledi

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya dernekler Federasyonu MADEF 7. Olağan kongresinde mevcut başkan Yılmaz Durmuş yeniden seçildi.

Türk İnternet Medya Birliğinden The Economist Dergisi’ne Kınama

Bünyesinde Türkiye’den ve dünyadan 1000 haber sitesi yer alan Türk internet medya birliğinden (TİMBİR) sözde gazeteciliğe tepki.

Dışişleri Bakanlığından İsveç’e Kınama Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı İsveç’in Başkenti Stockholm’de Kuran-ı Kerim’e yapılan alçak saldırıya karşı sert tepki göstererek Kınama mesajı yayınladı.

Araç Muayene Ücretlerine Tokat Şoförler Odası'ndan Sert Tepki

Tokat Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Fethi Yakar yeni yılla birlikte gelen zamların vatandaşları zor duruma sokacağını ve kazançları her geçen gün azalan, her yıl muayene yaptıran esnafın bu ücretlere tepkili olduğunu söyledi.

Emekliler Geçinemiyor Sayın Yetkililer

Hamit Kiraz” Emekliye verilen 0 zamlar kimseyi tatmin etmedi. Emekli 5.500 Tl ile nasıl geçinsin? “

Battalgazi Belediyesi’nden Bestekar Ateş’e Sürpriz Kutlama

Battalgazi’ye konser programı için gelen Türk müziğinin yaşayan büyük üstatlarından Âmir Ateş’e Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla “Göz Göze Diz Dize 40.Yıl” projesi kapsamında sürpriz evlilik yıldönümü kutlaması yapıldı.

Sultangazi Malatyalılar Derneğinde Hadi Dursun Güven Tazeledi

İstanbul Sultangazi Malatyalılar Derneği 2. Olağan Kongresi hafta sonu dernek binasında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Malatya Tabip Odasından ADD’ye Ziyaret

Malatya Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Sezai Demirel, Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Malatya Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yunus Millioğulları’nı Makamında Ziyaret Etti.

Elazığ’daki Deprem Korkuttu!

Pazar günü Sabah ezanının okunduğu esnada saat 06.36’da Elazığ Sivrice’de meydana gelen ve Malatya’da da hissedilen deprem kısa süreliğine korku ve paniğe yol açtı.

Keskin: Bir Dinimden Taviz Vermem, Bir de Vatanımdan Taviz Vermem

MESOB Başkanı Şevket Keskin“ Vatandaşın ve Malatyalıların sorunlarını dile getirmek hem sorumluluktur, hem de insani bir görevdir”

Aralık’ta Malatya Havalimanı’nda 53.391 Yolcuya Hizmet

Malatya Havalimanı’nda aralık ayında, iç hat yolcu trafiği 53.076, dış hat yolcu trafiği 315 oldu. Böylece aralıkta toplam 53.391 yolcuya hizmet verildi.

MAKON Başkanlığına Mustafa Karakaş Aday

Şubat ayında yapılması beklenen MAKON Malatya Konfederasyonu Kongresi'nde Başkan adayı olacağını duyuran İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) Konfeksiyon yan ürünleri komitesi yönetim kurulu üyesi, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı İşadamı Mustafa Karakaş'ın Başkan adayı olacağı öğrenildi.

Başkan Güder: Kamu Görevi Yapıyorlar

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü vesilesiyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde başkan yardımcısı Zafer Kırçuval, AK Parti Battalgazi ilçe başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya gazeteciler cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Sarıkamış Şehitleri Yeşilyurt’ta Yâd Edildi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Sarıkamış Şehitleri Kalbimizin En Müstesna Yerindedir”

Toplam 1758 haber.