Genel

Genel Haberleri

Keskin, “Sivas Caddesi ile Sıtmapınarı arası yıkılarak Malatya Çarşısı olarak düzenlenmeli”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, sanayi sitelerindeki esnaflar içinde Yeni Sanayi Sitesi inşaatına TOKİ marifetiyle hemen başlanılması gerektiğini kaydetti.

Kocaeli STK’lardan Depremzedelerle İlgili Ortak Açıklama; Biz Bu Zorlu Süreci Hep Birlikte El Ele Vererek Aşacağız

Kocaeli deki Deprem Bölgesi Hemşeri Dernekleri Başkanları ve Kardeş STK Başkanları ortak Basın açıklaması yayınladılar.

Kızılay Bölgede İhtiyaç Duyulan Malzemelerin Listesini Güncelledi

Depremzedeler, barınma ihtiyacının yanı sıra temel insani yardım malzemelerine de gereksinim duyuyor.

Ağır Hasarlı Bina Sayısı Açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Malatya'nın da içerisinde olduğu Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Asrın En Büyük Deprem Felaketinde 15 Gazeteciyi Kaybettik

Merkez üssü Kahramanmaraş ve ilçeleri Pazarcık ve Elbistan’da 9 saat arayla aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem şu ana kadar 15 gazetecinin can kaybına yol açtı.

PDEV, Malatya’ya 6 tır gönderdi

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle başlatılan yardım kampanyasında 3 gün içinde 6 tır malzeme toplanarak Malatya’ya gönderildi.

Dört bir Yandan yardım gelmeye devam ediyor

Yaralarımızın sarılması için ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yardım tırları gelmektedir.

Binanızda bu çatlak varsa dikkat! Eviniz ağır hasarlı olabilir!

Türkiye deprem ile sarsılınca insanlar deprem bölgesinde olsun veya olmasın çatlak binalarda oturulup oturulamayacağını merak etmeye başladılar. İzmir Ekonomi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu çatlaklar oluşan binalar hakkında önemli uyarılarda bulundu

PDEV’den Malatya’da yaraların sarılmasına destek

Pütürge ve Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından, Malatya’da depremden dolayı mağduriyetlerin giderilmesi için 1 tır gıda, 1 tır ise giyim malzemesi gönderiliyor.

Esnaf teşkilatları tek yürek oldu

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya ile birlikte depremden etkilenen 10 il için Türkiye genelindeki tüm esnaf teşkilatlarının harekete geçtiğini belirterek, “Esnafımız Türkiye için tek yürek olmuştur” dedi.

Türkiye'yi Tehdit Etti

Eski CIA Danışmanı Barkey'den Haddini aşan küstah sözler!

Teknik destek dolandırıcılığını engellemenin 9 yolu

Teknik destek dolandırıcıları, yıllardır düzmece teknik destek hizmeti sunup, insanların cihazlarında ya da yazılımlarında var olmayan sorunları çözüyorlar.

TSO Üyelerine TARSİM Anlatıldı

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda üyelerine seslenerek “Lütfen, sorunlarınız ne olursa olsun meslek komiteniz aracılığıyla bize taşıyın” dedi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Vefa Zaman-4 Etkinliği düzenlendi

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın kültürel ve sosyal dayanışma programlarından birisi olan Geleneksel Vefa Zamanı-4 etkinliği gerçekleştirildi.

Başkan Özcan Yetiştiricilerle Bir Araya Geldi

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, “Damızlık hayvancılık konusunda hassasiyetin ön plana çıkması lazım.

ESKKK Başkanlığına Ali Evren İttifakla Yeniden Başkan Seçildi

Sınırlı Sorumlu Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Türkiye'nin Pakistan'daki Selzedelere Gönderdiği İlk İyilik Gemisi Karaçi'ye Ulaştı

Türkiye’nin Pakistan’daki selzedeler için gönderdiği ve içerisinde yaklaşık 900 ton insani yardım malzemesi bulunan ilk iyilik gemisi Karaçi’ye ulaştı.

FIRAT EDAŞ’tan Büyük Başarı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kayıp – kaçak oranını yüzde 0,9 puan düşürdü.

Yeterliğe tabi gelir uzmanlarından TBMM'ye Rekor dilekçe

Bir haftada yaklaşık 17.000 dilekçe TBMM’ye veren, Yeterliğe tabi gelir uzmanları 12 yıllık mağduriyetin sona ermesini ve Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları için merkez taşra ayrımının kaldırılmasını istiyor.

Toplam 1758 haber.