Malatya

Malatya Haberleri

MASKİ” İçme Suyu Deprem Öncesi Değerlerine Ulaştı”

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresinden Önemli Uyarı” Bireysel Depoların Temizlenmesi Gerekmektedir”

Büyükşehir Belediyesi Çalışıyor Malatya Güzelleşiyor

Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Gürkan” Malatya Belediyesi Türkiye’nin En Güçlü Belediyelerinden Biridir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beyaz Tv’nin usta program yapımcısı gazeteci Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Türkiye’de en çok izlenen sabah programı” Uyan Türkiye’m” in canlı yayın konuğu oldu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Noğay’a Veda Programı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan” Kendileri ile çalışmak benim için büyük bir onurdur. Şereftir. En büyük helalliği çok değerli çalışma arkadaşlarımdan diliyorum”

Gürkan” Basın Toplumun Duyu Organlarıdır”

Basın Mensuplarını Ziyaret Eden Başkan Gürkan“ Malatya Basını Üzerine Düşen Sorumluluğu ve Yükümlülüğü Yerine Getirecektir”

Büyükşehir Genel Sekreteri Noğay’a MASKİ’den Veda

Büyükşehir Genel Sekreteri Noğay’a Verilen Veda Yemeğinde Konuşan MASKİ Genel Müdürü Mert” Şehrimize Büyük Hizmetler Verdi “

Büyükşehir Belediyesi Parkları ve Refüjleri Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler refüjlerde ve parklarda budama, çiçeklendirme, çimlendirme ve temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Gürkan“ Deprem İle Birlikte Yeni Arterlerin Açılmasının Önemi Ortaya Çıktı”

Kuzey Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan,“ Malatya’nın Trafik Yoğunluğunu Alacak Büyük Bir Yol”

Başkan Gürkan’dan Orduzu Mahallesinde Yol Asfalt İncelemesi

Orduzu Kaldırım Mahallesinde Yol Çalışmalarını İnceleyen Başkan Gürkan“ Yol Aksları Bozulan Yollarımızda Zemin İyileştirme Çalışmaları Yapıyoruz”

Başkan Güder'den Bebek Sevinci Yaşayan Depremzede Aileye Ziyaret

‘Gözlerini Umuda Açan Bebekler’ projesi kapsamında eşi Yıldız Güder ile birlikte evleri ağır hasar gören ve Teknokent konteyner alanında kalan Çelen çiftini ziyaret eden Başkan Güder, hem aileye ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu hem de bebek sevinçlerine ortak oldu.

Mert” Ara Vermek Yok, Çalışmalarımız Artarak Devam Ediyor”

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert“ Önemli Olan Düştüğümüz Yerden Ayağa Kalkmak”

Mert” MASKİ Olarak Sahadayız”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2023 yılı yatırım programında olan altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Dezenfeksiyon ve Haşere İle Mücadele Çalışmalarına Hız Verildi

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından dezenfeksiyon ve haşere ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Yol Çalışmalarına Devam

Malatya genelinde yoğun çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi ulaşım noktasında Bulgurlu, Bağtepe, Karakaş, Göller ve Karaköy grup yolu üzerinde Malatya’nın geleceğine dair yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Eğitim Kursları Çocukların Yüzünü Güldürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı eğitim kursları kapılarını yeniden çocuklar için açtı.

Yazıhan Durucasu İmara Açıldı

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yazıhan Durucasu'daki mera vasfındaki arazinin Belediyeye devredildiğini ve imara açıldığını açıkladı.

Hükümet Binası ve Yeni Cami Yeniden Yapılacak

Malatya'da Hükümet Binası ile Yeni Cami tamamen yıkılarak temelden yeniden aslına uygun olarak inşa edilecek

İtfaiye’den Çadır ve Konteynır yangınlarına Karşı Uyarı

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Katipoğlu“ Küçük Çocuklarımızı Çadır Veya Konteynerde Yalnız Bırakmayalım”

Toplam 1498 haber.