Malatya

Malatya Haberleri

İl Müdürü Sökmen” Ramazan Bayram’ınızı Tebrik Ediyorum”

. İl Müdürü Sökmen Mesajında” Asrın Felaketi diyebileceğimiz büyük bir depremle uyandı. Kayıplarımız oldu. Onun içindir ki belki bu bayramın sevinç ve mutluluğunu doyasıya yaşayamıyoruz.”

Başkan Güder’den Ramazan Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Bayramımız buruk geçecek olsa da birlik, beraberlik ve asrın dayanışmasıyla yaralarımızı saracağız” dedi.

Başkan Güder, Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki çocuklarında yüzünü güldürdü.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Bayram Tedbirleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’nın sorunsuz geçmesi için gerekli tedbirleri aldı. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü tarafından şu bilgiler verildi:

Malatyalıların Tercihi Esenlik Marketler Güven Veriyor

Malatya’nın öz değeri Esenlik, depremden önce olduğu gibi Depremden sonra’da zor günlerde Malatyalıların yanında olmaya devam ediyor.

Özal Vefatının 30. Yılında Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Anıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde vefatının 30. yıl dönümü dolayısıyla 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için anma töreni düzenlendi.

MOTAŞ’tan Duyuru 17 Nisan'dan İtibaren Hizmet Verecek Hatlar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Motaş A. Ş. Malatya’da 17 Nisan’dan itibaren ücretsiz hizmet verecek hatları açıkladı.

Kadir Gecesi, Manevi İkliminin Yanı Sıra, Birlik ve Beraberlik İçinde Vazgeçilmez Bir Fırsattır

Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan,” Kadir Gecesi Birlik Ve Beraberlik İçin Vazgeçilmez Bir Fırsattır”

303 Çocuğun Bayram Harçlığı Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Gönüllülerinden

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Gönüllüleri Çadır Kentte Kalan depremzedelere ve çocuklarına destek ve katkıda bulundular.

ASKİ'den Malatya'ya İçme Suyu Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem bölgesine desteklerini sürdürüyor: Malatya'ya İkinci İçme Suyu

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Gündem İmar

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin Nisan Ayı II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda geçekleştirildi.

Ankara Malatyalılar Derneği Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Depremin yaşandığı günden beri hem deprem bölgesine yardım sağlayan hem de Ankara'daki depremzedelere kucak açan Ankara Malatyalılar Derneği Battal Yıldız ve Yönetimi tarafından çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Deprem Bölgesindeki Yetimlerin Bayram Harçlığı Unutulmadı

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Malatya’ya yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine ağırlık veren annesi yada babası olmayan 103 yetim çocuğun Ramazan Bayramı öncesinde yüzünü güldürerek, bayram harçlıklarını ulaştırdı.

Çırmıktı’da Enkaz Kaldırma Çalışmaları Başladı

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde büyük yıkım yaşayan Yeşilyurt’un Çırmıktı bölgesinde enkazlar nihayet kaldırılmaya başlandı.

MOTAŞ’tan Araçlarda Dezenfekte Çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ tarafından toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları başladı.

Depremzede çocukların bayram harçlıkları Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından Kurucuova Mahallesinde 150 depremzede çocuğa kapalı zarflar içinde Ramazan Bayramı harçlıkları dağıtıldı. Etkinlikte çocuklara oyuncak, ailelerine ise giyim malzemesi hediye edildi.

Başkan Güder, Malatya’yı hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanan Katip Çiçek’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, devam eden enkaz kaldırma çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Koç Holding’den Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerine Barınma Projesi

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan öğretim üyelerinin barınma ihtiyaçlarını karşılanması için geliştirilen projenin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

Ankara Valisi Şahin, “Malatya’mız Daima Güzel Günleri Yaşasın”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan“ Malatya’yı Eski Günlerine Getireceğiz”

Toplam 1498 haber.