Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Gürkan’dan Çağrı Merkezine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Çağrı Merkezi Hafta Sonu 1000’in Üzerinde Çağrıyı Çözüme Kavuşturdu

Başkan Güder’den Anneler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir.

Makam Aracı TOGG Teslim Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Makam Aracı TOGG Teslim Alındı

MASKİ’den İçmesuyu Açıklaması

MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamayla Kamuoyuna içme suyu hakkında önemli bir duyuru yaptı.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Üyelerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Genel Müdürü Aslı Pasinli Tarım ve Orman Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile birlikte vakfın yurt içi ve yurt dışı üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet Başkan Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Malatya’yı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Başkan Gürkan Teknopark Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Deprem Sonrası Malatya’nın Geleceği Çalıştayı

6 Şubat depreminden en çok yara alan illerin başında gelen Malatya’da, deprem sonrasında Malatya’nın geleceğini değerlendirmek üzere bir Çalıştay düzenlenecek.

Yaşanan kayıp ve yıkımın sebebi MİMAR değil İMAR'dır

Mimarlar Odası Malatya Şubesi Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamasında” Acilen gündeme alınarak çözümlenmesi gereken bir sorunu dikkatinize sunuyoruz” dedi.

MASKİ, Vatandaşları Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından terkedilen hasarlı meskenlerde su sayaçlarının çalındığını belirterek, gerekli tedbirleri almaları için vatandaşları uyardı.

Vatandaşların Ekmek İhtiyaçı Ücretsiz Karşılanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ), 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından vatandaşlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ekmek dağıtımına devam ediyor.

Kuzey Çevre Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya'nın alternatif yol aksının artırılması ve yeni yolların açılması için yapımına başlanılan Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalara 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında yeniden başlandı.

Yeni Cami Yapım Protokolü İmzalandı

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar alan İlimizin tarihi Camilerinden, Malatya’nın simgesi Yeni Camiinin Yapım Protokolü; Malatya Valiliği, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Hayırsever İş İnsanı Bayram Kızılaslan arasında imzalandı.

Türkiye Ermeni Patriği Sahak Maşalyan’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Ermeni Patriği Maşalyan’ı kabul eden Başkan Gürkan“ Malatya’yı Yeniden Hep Birlikte İhya Edeceğiz”

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Kamuoyuna Açıklama

11 ilde gerçekleşen asrın felaketinde ülkemizin sergilediği birlik beraberlik ve kardeşlik ortamının seçim sürecinde de aynı hissiyatla devam ettirilmesi Büyükşehir Belediyesinin en büyük arzusudur.

Kurulan Tesiste, Günlük Olarak 7 Bin Ton Asfalt Üretimi Yapılacak

Büyükşehir Belediyesi Asfalt Plenti Tesisinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan” Tesisimiz Günlük 7 Bin Ton Asfalt Üretecek Malatya’mız Eski İhtişamlı Günlerine Gelecektir”

Başkan Güder:“ Eskimalatya’daki Geçici İşyerleri Mayıs’ta Teslim Edilecek”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Asrın Felaketinde iş yerleri hasar gören depremzede esnaflar için Eskimalatya’da yapılan geçici iş yerlerinde incelemelerde bulunarak iş yerlerinin Mayıs ayının ilk haftasında esnaflara teslim edileceğini belirtti.

Başkan Akın” Malatya’da Artık Ben Yaptım Oldu Mantığı Yok”

Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın” hiç kimse burada babasının parasıyla herhangi bir iş yapmıyor her türlü çalışmada herkes düzgün davranıp ahlaklı ve adaletli çalışmak zorundadır.” Dedi.

Başkan Cömertoğlu’ndan Bayram Sonrası Esnaf Ziyareti

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ramazan Bayramı sonrasında işyerlerini ziyaret ederek esnafların ve vatandaşların bayramını kutladı.

Keskin’den Yılın Ahisine Bayram Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 2016 Yılının Ahisi Abuzer Salik’i evinde ziyaret ederek, bayramını tebrik etti.

Toplam 1498 haber.