Politika

Politika Haberleri

Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı Eren Topçu” Her Şey Yazıhan’ımız İçin”

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı; Eren Topçu Yerel Basın temsilcileriyle bir araya gelerek Yazıhan İlçesindeki çalışmaları istişare etti.

AK Parti Yeşilyurt ve Doğanşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atama

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Esin Tanrıverdi’nin AK Parti Malatya İl Kadın Kolları başkanı olmasıyla boşalan Yeşilyurt Kadın Kollarına Gönül Özfındık, Doğanşehir Kadın Kollarına ise Gamze Kubat atandı.

Celal Artan AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliğine Adaylığını Açıkladı

Malatya’nın Siyasetçilerinden AK Parti Akçadağ Belediye Meclis Üyeliğini 2019 yılından beri başarıyla sürdüren Malatya’nın yakınen tanıdığı hizmet adamı Celal Artan AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliğine adaylık müracaatında bulundu.

AK Parti Belediye Başkanları ve Aday Adaylarından Mv. Ölmeztoprak’a Ziyaret

31 Mart 2024 yerel seçimlerine zaman yaklaştıkça Ankara’da Malatya Milletvekillerini ziyaret eden bazı ilçe belediye başkanları ve ilçe Belediye Başkan Aday Adayları AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ı Gazi meclisinde ziyarette bulundular.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Mali Müşavir Mücahit Karatepe Atandı.

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Yıldız tarafından ataması gerçekleştirilen Mücahit Karatepe Yeşilyurt İlçe Başkanı oldu.

Başkan Çınar, İkizce Toki Konutlarının 3.Etabındaki Çalışmaları İnceledi

“736 Deprem Konutu Kura Çekimiyle Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”

MHP İl Başkanı Gök ve Yönetiminden MESOB Başkanı Keskin’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberinde il yönetim kurulu üyeleri TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Yıldırım” Hekimhan’ımızı Birlikte Yöneteceğiz”

Hekimhan İlçesinin önemli eşraflarından CHP Hekimhan Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Şerif Yıldırım” Gelişen ve büyüyen bir Hekimhan Düşlüyorum”

Maskar” Belediyecilik Vizyon ve Misyon İşidir

Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat aksar” Akçadağ a gönül belediyeciliği ve şeffaf yönetimi getirerek sosyal belediyecilik konusunda da örneği görülmemiş bir ilçe olacağız” dedi.

MHP’den Selahattin Gürkan’a Tam Destek

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök” Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak sonuna kadar sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sayın Başkanım siz bir sefere niyetlenmişsiniz sefer sizin olsun zafer Allah’ın olsun”

Akın” Yazıhan İlçemizi Hak Ettiği Konuma Taşıyacağız”

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın Malatya Flaş Haber imtiyaz sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Başkan Zelyurt” Temayül Yoklaması Doğanşehir’imize ve Partimize Hayırlı Olsun”

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt” AK Partimizin demokrasi şöleni olan temayül yoklaması tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'mızda da yapıldı.

Genel Bşk. Yrd. Suat Kılıç’a Malatyalılardan Büyük İlgi

Bir dizi temas ve Ziyaretlerde bulunmak ve yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İşler Başkanı Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Malatyalıların büyük ilgisiyle karşılandı.

“Yeşilyurt Yerleşkesindeki Öğlen Yemeklerinden Ücret Alınmayacak”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi İle Yeşilyurt Belediyesi Arasında ‘Öğrencilere Yemek İkramı’ Protokolü İmzalandı

AK Parti’de Temayül Yoklaması Devam Ediyor

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Teşkilat İçi Temayül Yoklaması Yeşiltepe Stadında sabah saat 10 da yoğun katılımla başladı.

Murat Çiğdem” Birlikte Başaracağız Beraber Yöneteceğiz”

Hekimhan İlçesinin önemli eşraflarından İşadamı, Siyasetçi Murat Çiğdem CHP’den Hekimhan Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Başkan Evren’den Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Okuluna Ziyaret

Malatya’da Sanayi esnaflarına 1990 Yılından beri sayısız Çırak, Kalfa, Usta yetiştirilmesini sağlayan önemli mesleki eğitim kurumlarından Hacı Hasan Kovuk Mesleki ve Teknik eğitim merkezine Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ziyarette Bulundu.

Başkan A. Adayı Mehmet Zafer” Baskil İlçemizde İş Sahaları Açacağız, Göçü Önleyeceğiz”

Baskil’de Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer’e ilgi ve alaka her geçen gün artıyor.

Büyükşehir Belediyesi Projeleriyle Malatyalılardan Tam Not Alıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsleriyle tesislere getirilen ve tesisler hakkında bilgiler alan misafirler, hizmetlerin Malatya için gerekli ve önemli yatırımlar olduğunu ifade ettiler.

Toplam 3251 haber.