Politika

Politika Haberleri

Gençlerin Taze Fikirleri Afet Yönetimine Yeni Bakış Açısı Getirecektir

IDEATHON Fikir Maratonu İle Gençler İzmir’de Buluştu

“Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Başımızın Tacı”

Yeşilyurt Belediyesi ‘Hal Hatır’ Buluşmasında Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Ailelerini Ağırladı

“Yeşilyurt Kültürü ve Doğasıyla Eşsiz Bir İlçedir”

Üniversiteli Öğrenciler ‘Gençlerin Kalbi Burada Atıyor’ Etkinliğiyle Yeşilyurt’u Gezdiler, Keyifli Anlar Yaşadılar

Hasan Karakaş Pütürge Belediye Başkan A. Adayı

Pütürge ilçesinin yetiştirdiği önemli Siyasetçilerinden ve İşadamlarından AK Parti Pütürge Belediye Meclis Üyesi, Malatya Büyükşehir Belediye eclis üyesi Hasan Karakaş Belediye Başkanlığı Adaylık dosyasını takdim etti.

MHP ve Ülkü Ocakları İçin Prefabrik Bina Yapılıyor

Depremde ağır hasar görerek yıkılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Malatya Ülkü Ocakları için, eski binanın bulunduğu alanda prefabrik bina yapılıyor.

Malatya Türk Ocağı’ndan Başkan Gürkan’a Tam Destek

Türk Ocakları Malatya Şubesi yaklaşan yerel seçimlerde mevcut Başkan Selahattin Gürkan’ın devam etmesinin Hem Malatya’nın menfaatine hem de hizmetler ve yatırımların sürmesi için önemli olduğunu belirterek destek verdi.

Çınar“ Esnaflarımız Türkiye Yüzyılının Anahtarıdır”

Başkan Çınar, Yakınca Galericiler Sitesinde Esnaflarla Buluştu

Başkan Güder ÜNİAK Üyelerini Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Üniversite Topluluğu (ÜNİAK) ile bir araya gelerek hayata geçirdiği ve Battalgazi’nin gelecek yüzyılına damga vuracak dev projeleri anlatarak istişarelerde bulundu.

İYİ Parti Yönetimi Basın İle Buluştu

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri yerel medyanın yoğun katılım sağladığı kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi..

Hekimhan Değişim İstiyor

Hekimhan cevizi, maden yatakları, eşsiz doğal güzellikleri ve eğitimli nüfusu ile harika bir ilçe olan, ancak yıllardır yerel yöneticiler ve ideolojik nedenlerle beklenen gelişmeyi, değişimi bir türlü sağlayamıyor olması ilçenin her geçen gün yeterince büyümesine engel teşkil ettiği düşünülüyor.

Mv. Fendoğlu“ Monilya Hastalığı TARSİM Kapsamına Alınsın”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, kayısıda rekolte ve kalite kaybına neden olan Monilya hastalığının TARSİM kapsamına alınmasını talep etti.

Yeni Buğday Pazarı İş Yerleri Kura Çekim Töreni

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt İlçesi Dünya Kayısı Ticaret Merkezinin yanında bulunan Buğday Pazarı İş Yerleri Kura Çekim Törenine katıldı.

“Cevatpaşa Mahallemizi Kaliteli Yol Ağıyla Donatıyoruz”

Yeşilyurt’un Cadde ve Sokakları ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonuna Uygun Yatırımlarla Buluşuyor

Başkan Yağlıcı’dan" İnönü Üniversitesine Para Ödüllü Yarışma" tepkisi

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı İnönü Üniversitesinin düzenlediği Para ödüllü “ Deprem Öyküleri” adlı yarışmaya tepki gösterdi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığında Esin Tanrıverdi Dönemi

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu'nun Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri olmasının ardından boşalan Başkanlık koltuğuna Yeşilyurt Belediyesi meclis üyesi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlığını Başarılı bir şekilde yapan Esin Tanrıverdi getirildi.

Mücbir Sebep Süresi Tekrar Uzatılmalı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, yazılı basın açıklaması yaparak deprem bölgesindeki vergi mükelleflerinin mücbir sebep ilan edilerek ertelenen kamu borç ödemelerinin süresinin tekrar uzatılmasını talep etti.

Başkan Güder İzcilerin Kampına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Öncü İzcilik Spor Kulübü ve Malatya Diyanet İzcilik Kulübü ortaklığında yapılan izcilik kampında gençlerle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesi’nde “Birlik ve Beraberlik” Programı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Her Geçen Gün Büyüyen ve Güçlenen Bir Aileyiz”

Pilten” Yeşilyurt’umuza Hizmet Etmek Amacındayız”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için Selim Pilten Yeşilyurt Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Toplam 3251 haber.