Politika

Politika Haberleri

Türkiye'nin İlk Hidrojen Vadisi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk hidrojen vadisi projesini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu projeyle yenilenebilir enerji kurulu gücünde lider olan Güney Marmara Bölgesi'nde hidrojen ekonomisini farklı bir boyutta yeşertmiş olacağız.” dedi

İYİ Parti Mv. Aday A. Prof. Dr. Pekdemir’den Derin Haber’e ziyaret

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adayı İnönü Üniversitesi, Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’den Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret

Kuzey Kuşak Yoluna 400 Milyon Tl’lik Dev Yatırım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’nın geleceğini inşa eden çalışmalarıyla göz doldururken Japonya temasları kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği Heyeti ve JICA Temsilcileri ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda Kuzey Kuşak Yolu projesi bütçesi onaylandığı müjdesini verdi.

Gönülden Gönüle’ Gönül Tabağı Projesi

Yeşilyurt Belediyesi’nden Toplumsal Dayanışma Ruhuna Güç Veren Yeni Bir Proje;

Yeter ki Bereket Yağsın Biz Temizleriz

Başkan Çınar Kar Temizleme Çalışmalarını İnceledi, Çağrı Merkezine Gelen Taleplere Yanıt Verdi.

Gürel: Terör Tehdidi Gerçekse Bilmeliyiz

Zafer Partisi Dış Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Sina Gürel, yabancı devletlerin konsolosluklarını terör tehdidi gerekçesi ile kapatmalarına ilişkin yazılı basın açıklamasıyla kamuoyuna Partisinin görüşlerini paylaştı.

Çınar, Ersin Kilit’e Şükranlarını Sunmuş!

CHP’li Ağbaba; “İnsan Kaçakçısının Bağışlarıyla İhtiyaç Sahiplerini Doyurmuşlar”

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Şahin’den Derin Haber’e Ziyaret

İyi Parti Malatya Milletvekili aday adayı Deneyimli siyasetçi Gökhan Şahin Malatya Derin Haber’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Battalgazi Meclisi Toplandı

Battalgazi Belediye Meclisi Başkan Vekili Zafer Kırçuval Başkanlığında toplanarak 14 Gündem Maddesini Görüştü

Ortak Paydası ve Geçmiş Olmayanların Gelecekleri de Olmayacak

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Kale ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çınar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Toplantıya Katıldı

Başkan Çınar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ki ‘Su Verimliliği Seferberliği’ Tanıtım Toplantısı'na Katıldı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Acı Günü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin babası Ali İhsan Destici, geçirdiği kalp krizi sonucu Edirne’de 89 yaşında yaşamını yitirdi.

Başkan Karadağ: Hekimhan Çok Şanslı Bir İlçe

Malatya’da büyükşehir belediye başkanımız Selahattin Başkan diğer ilçelere nasıl hizmet yapıyorsa Hekimhan’a da aynısını yapıyor. Biz onunla birlikte bütünleştik. Yol, asfalt yaparız ama bizim en büyük yaptığımız Malatya’da Türkiye’ye örnek olan birliği, beraberliği, kardeşliği sağladık.

CHP Mv. A. Adayı Kiraz: İktidar Algıyla Gündem Yaratma Çabasında

CHP’li Kiraz: “İnsanlar iktidarın varsaydığı gelirlere, taksit ödeme gücüne sahip olmadığı için krediye başvuramıyor”

Nüfuzlarını Kullanarak İnsan Kaçırıyorlar

CHP Genel Başkan Yrd. Mv. Veli Ağbaba; “Malatya İçin Yeni Bir Kara Leke. İnsan Kaçakçısı Hem İlçe Başkanının Kardeşi Hem Büyükşehir Personeli ”

İyi Partili Türkoğlu: Bu Ülkede Kadın Cinayetlerini Durduracağız

İYİ Parti Malatya Hukuk Politikaları Başkanlığı tarafından Adliye önünde basın açıklaması yaparak son günlerden işlenen kadın cinayetlerini protesto Edildi.

Kahraman Kavuk’tan MGC’ye Ziyaret

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Kahraman Kavuk’tan Malatya gazeteciler cemiyeti (MGC)’ ye ziyaret gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılını Hep Birlikte İnşa Edeceğiz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık İle Belediye Başkanı Çınar, Yeşilyurt’lu Muhtarlarla İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

İYİ Partili Yıldız, İnsanca Yaşam İçin Zam Yapın

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, 2023 yılında memur ve emeklilere yapılacak zammın mutlaka insan yaşamını kolaylaştıracak şekilde düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Toplam 3274 haber.