Politika

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu: Kentlerin İyi Yönetilmediğini Gayet İyi Biliyoruz

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu afet bölgesinden konuştu "Bütün bu sorunları çözeceğiz"

Yeniden Refah Partisi Malatya Mv. A. Adayı Bilal Yıldırım

Yapılacak olan 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Bilal Yıldırım” Malatya'nın tüm problemlerine en üst perdeden müdahil olup çözüme kavuşturmak adına” aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Mv. A. Adayı Pekel“ Malatya İçin Sorumluluk Alma Zamanı”

Malatyalı İş İnsanı, Siyasetçi Hakkı Pekel, AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı..

Malatya’da CHP İl Başkanına Çirkin Saldırı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen vatandaşlara destek verdiği esnada saldırıya uğradı.

Gürkan: Felaketler Gelmeden, Hazırlığımızı Yapmamız Gerekiyor

Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Başkan Gürkan“ Belediyemiz Depremin İlk Gününden Bu Yana Sahada 7/24 Esasına Göre Çalışıyor”

Prof. Dr. İlhan Geçit AK Parti’den A. Adayı

Malatya’nın yetiştirdiği önemli akademisyenlerden İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji ABD Prof. Dr. İlhan Geçit AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Çırmıktı’da Esnaflara Geçici İşyerleri Yer Tespiti

6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketinde 7,6 ve 7,7 şiddetindeki depremlerde 11 il arasında büyük yıkıma uğrayan Malatya’da en çok etkilenen ilçe ise Yeşilyurt olurken işyeri yıkılan esnaflar için geçici işyerleri yer tespit, yapılmaya başlandı.

Başkan Öztürk: Yazıhanlı Üretici ve Çiftçilerimizin Endişesi Olmasın

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk” Kuruçay Deresinden Boztepe Barajına Su Aktarma Talep Projesinin Takipçisiyiz”

Gürkan: Benim Yaptırdığım Yerler Sağlamdır, Bundan Dolayı da Keşkem Yoktur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan" 20 yıldır belediye başkanıyım. Benim yaptırdığım yerler sağlamdır ve bundan dolayı da keşkem yoktur. Belediye Başkanlığım boyunca da Meclis’teki bütün kararlarımı oy birliğiyle aldım." 

Samanlı” Bu Milleti Hiç Bir Güç Yıkamaz”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Mesut Samanlı’nın İstiklal Marşı’nın Kabulü Mesajı yayınladı.

Neden Malatya Gündemde Değil?

TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, "Malatya adeta yok sayılıyor.

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Malatya’da Sanayicilerle Buluştu

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Malatya'da, depremden etkilenen sanayiciler ve esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Battalgazi Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi Artık Kardeş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Deprem bölgesindeki belediyeler diğer belediyelerle Kardeş Şehir Protokolü imzalamaya devam ederken Battalgazi Belediyesi de Bağcılar Belediyesiyle kardeş oldu.

Bakan Soylu” Biz Büyük ve İnançlı Bir Milletiz”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya'da AFAD Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Ak Parti’den Vekil Aday Adaylarına Bağış Şartı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Partimize adaylık başvurusu yapacak herkes, ilgili birimimizce belirlenecek asgari yardım tutarını AFAD’a bağış olarak yatıracaktır.

Kılıçdaroğlu’nun Sağında İmamoğu Solunda Yavaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Bakan Kurum: “İlk Evim” de Sürecek, Afet Konutlarımız da Hızla Yükselecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla “asrın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da afet konutları için ilk kazmanın vurulduğunu aktardı.

Akşener” 85 Milyonun Geleceğini Kişilerin Tahakkumuna Teslim Etmeyeceğiz”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu'yla olağanüstü toplantı yaptı. İYİ Parti lideri daha sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Mv. Ağbaba'dan Örnek Davranış“ Malatya’da Kayısıların Alımına Bugün İtibariyle Başlıyoruz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba;" Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimizin İş Birliği İle Malatya’da Enkaz Altında Kalan Kayısıların Alımına Bugün İtibariyle Başlıyoruz."

Toplam 3252 haber.