Politika

Politika Haberleri

AK Parti Genel Bşk.Yard. Mehmet Özhaseki Malatya’yı Ziyaret Etti

“Bu Günler İnsani Olarak Yardımlaşma ve Dayanışma Günüdür”

Bakan Kurum: Depremden Etkilenen İllerimizde Yerleşim Alanlarına İlişkin Yerler Belirlendi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde bugün itibarıyla yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini söyledi.

Dr. Fatih Erbakan Malatya’da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Depremzedelerle buluşmak üzere geldiği Malatya’da İl Teşkilatıyla birlikte vatandaşlarla buluşarak incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum; Konutlar Mart Ayında Başlıyor

Bakan Kurum, 10 ilde etüt çalışmalarının yapıldığını ve inşaat sürecinin mart ayı başında eş zamanlı başlayacağını ifade etti

Bakan Çavuşoğlu’ndan Malatya’daki Depremzedelere Ziyaret

Devlet, Millet El Ele Vererek Tüm Deprem Bölgelerini Ayağa Kaldırmamız Gerekiyor

TBMM Başkanı Şentop Malatya’da İncelemelerde Bulundu

TBMM Başkanı Dr. Mustafa Şentop Malatya’ya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Teşkilatları Depremzedelerin Yaralarını Sarıyor

10 ili kapsayan merkez üssü Kahramanmaraş’ın pazarcık ilçesi olan Deprem afetinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatı tüm mensuplarıyla birlikte afetzedelere yardımcı olmak için sahada bir işin ucunu tutmuş vaziyetteler.

Bakan Özer: 71 İle Nakil Sağlayacak Kapasiteyi Oluşturduk

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da İtfaiye AFAD Koordinasyon Merkezinde bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yazıcı: “Türkiye Cumhuriyeti Olarak En Kısa Sürede Yaralarımızı Saracağız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Ak Parti il Başkan Yardımcısı, Kahraman Kavuk ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde Battalgazi’de evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Genel Başkan Sarıgül, Malatya'da İncelemelerde Bulundu

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ,10 ili etkileyen ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 depremde, Malatya'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Uçkun: DEVA İktidarında Madencilikte Atılacak Adımlar

DEVA Partisi Yeşilyurt - Malatya ilçe Ekonomi ve Sektörel Gelişmeleri İzleme Başkanı Şükrü Uçkun DEVA Partisinin Maden Eylem Planını açıkladı.

MHP İl Terşkilatından İadeyi Ziyaret

MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve Yönetim Kurulu’ndan Başkan Çınar’a İadeyi Ziyaret...

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi” Malatya’ya Ödül Getirdi

Denizi olmayan Malatya’yı sahille buluşturan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla 2022 yılı içerisinde yapımına başlanılan “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”, sektörünün en prestijli ödülü olan 4. Plant Ödüllerinde Park ve Rekreasyon Alanları Uygulamaları kategorisinde ödüle layık görüldü.

Samanlı: Milliyetçi Hareket Partisi Durdurulamaz

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Mesut Samanlı’dan STK’lara Ziyaret

AK Parti Malatya Mv. Aday A. Mahmut Boyraz’dan Ziyaret

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel seçimlerde AK Parti’den Malatya Milletvekili aday adayı olan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Mahmut Boyraz, Malatya Derin Haber’i ziyaret ederek İmtiyaz sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu ile görüştü.

Gönül Belediyeciliğinde Gönülden Hizmet

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Karla Mücadele Eden Personelleri Tebrik Etti

Türkiye'nin İlk Hidrojen Vadisi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk hidrojen vadisi projesini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu projeyle yenilenebilir enerji kurulu gücünde lider olan Güney Marmara Bölgesi'nde hidrojen ekonomisini farklı bir boyutta yeşertmiş olacağız.” dedi

İYİ Parti Mv. Aday A. Prof. Dr. Pekdemir’den Derin Haber’e ziyaret

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adayı İnönü Üniversitesi, Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’den Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret

Kuzey Kuşak Yoluna 400 Milyon Tl’lik Dev Yatırım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’nın geleceğini inşa eden çalışmalarıyla göz doldururken Japonya temasları kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği Heyeti ve JICA Temsilcileri ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda Kuzey Kuşak Yolu projesi bütçesi onaylandığı müjdesini verdi.

Toplam 3252 haber.