Halkın Adayı Yıldırım'a Hekimhan'da Büyük Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım'a destek çığ gibi artıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a destek çığ gibi artıyor.

            Malatya Büyükşehir statüsüne geçmeden önce Hekimhan Hasançelebi Beldesinde başarılı bir belediye başkanlığı süreci geçiren, belediyecilik alanında tecrübesi ve insanları kucaklayıcı tavrı ile toplumun geniş kesimleri tarafından taktir edilen bir isim olan Mehmet Şerif Yıldırım, CHP tarafından Hekimhan Belediye Başkan Adayı ilan edildiğinden beri kendisine yönelik ilgi ve destek çığ gibi yükseliyor. Dün belediye başkanı olarak yaptıklarım seçildiğim taktirde neleri değiştirebileceğimin en güzel teminatıdır diyen Başkan Adayı Yıldırım,” Hekimhan’ı el birliği ile daha yalanabilir bir ilçeye dönüştüreceğiz. 

         Potansiyellerimizin, eksikliklerimizin farkındayız, vatandaşlarımızın bizden neler beklediğini çok iyi biliyorum. Bana olan destekleri için çok teşekkür ediyorum, seçildiğim taktirde kimsede hayal kırıklığı yaşatmamak için var gücümle çalışacağımın bilinmesini istiyorum” dedi.

       Belediyeciliğin hem bir tecrübe hem de ekip işi olduğunu belirten CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım,” Hekimhan’a katkı sunacağına inandığım alanında uzman arkadaşlarımla birlikte bu göreve talip olduk. Bizimkisi esasında yarım kalmış bir aşk hikayesiydi. 

           Onu tamamlamaya geliyoruz, herkesi rahat olsun sonunda Hekimhan’ın kazanacağından kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN