'Haluk Cömertoğlu Varsa Çözüm Var '

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu' İşimiz Gücümüz Arapgir' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Arapgir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Haluk Cömertoğlu,” Yeni dönemde aklımızda yapacak yeni hizmetler olmasa aday olmazdım zaten bu yüzden daha yürüyecek çok yolumuz var”.

      Arapgir ilçemize Bilgi Birikim ve tecrübeleriyle hizmetlere devam eden Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu” 24.000 M Yol Genişletme Çalışması yapıldı. 578.778 M. Stabilize yol çalışmalarını tamamladık.190.981 Metrekare kilit parke taşı döşendi. İlçemize Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırdık.. Beton Santrali, Konkasör Tesisi, Hazır Beton, Bordür, Bims ve Parke Taşı Tesisi ilçemize kazandırdık.

            Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kategorisinde Coğrafi İşaret Belgesi alan ilk bitki Arapgir Mor Reyhanını katma değeri yüksek ürünlere dönüştürebilmek için kurduğumuz Reyhan Kurutma Tesisi tamamlanarak 20 hemşehrimize istihdam kapısı oldu.İlçemizi doğalgaz konforuna kavuşturduk.

        Arapgir benim için bir büyük sevda, bu sevdaya ne yapsam o az olur. Benim derdim bir gelecek kuşaklara yaşanabilir bir ilçe bırakmak, Arapgir’in çevresine, doğasına, tarihine ve kültürüne sahip çıkmak. 

           Allah’a şükür bunu da başardığımı inanıyorum. Bir diğer hedefim ise hemşerilerimizin Arapgir’de mutlu ve refah seviyeleri yüksek şekilde yaşamalarını sağlamak. Böylece dışarıya göç vermeden Arapgir’i geliştirebilmek, Büyütmek, geleceğe hazırlamak.

       Arapgir denilince akla ilk üzüm geliyor, elbette üzümle ilgili kıymetli çalışmalarımız oldu ancak bir de bunun yanına reyhan bitkisini ekledik. Reyhan’ı da öyle sadece yetiştirmek değil şerbetinden, reçeline, çayından kozmetiğe kadar geniş bir yelpaze de kullanmayı başararak ham maddeyi işleyip satma yoluna gittik. 

CÖMERTOĞLU” ARAPGİR’DE DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

           Yaptığımız projeler ve tanıtımlarla ilçemize ciddi bir ekonomik girdi sağlanmış oldu ancak yeni dönemde yeni projelerle daha da fazlasını yapmak istiyorum. Daha yapacak çok işimiz, içimizde bitmez tükenmez bir enerji var.

             Arapgir’in bugünü dünden daha iyi değilse o vakit zaten ben sevdama ihanet etmem ceketimi alır giderim. Beni bilen bilir Benim adım Haluk Cömertoğlu Söz verdiysem Yaparım” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN