Hasan Karakaş'a Başkan Gürkan'dan Anlamlı Plaket

Malatya Büyükşehşir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş'a üstün hizmetleri anısına plaket verdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş’a üstün hizmetleri anısına plaket verdi.

         Pütürge İlçesinin yetiştirdiği önemli Siyasetçi v işadamlarından AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Pütürge Aşığı Malatya Sevdalısı Hasan Karakaş şahsına verilen plaketi” Bütün Pütürgeli hemşerilerim adına alıyorum” dedi.  

           Pütürge’nin hizmetlerinin gelmesi noktasında yıllardır büyük çaba ve gayret gösteren, her hizmette izleri olan Pütürge’nin önemli isimlerinden Hasan Karakaş” Malatya Büyükşehir belediye başkanımız sayın Selahattin Gürkan tarafından Şahsımıza Plaket takdim edildi.

          Bende bu plaketi Bütün Pütürgeli Hemşerilerim adına Aldım. Çünkü, Pütürge Benim Sevdam. 5 yıldır Beraber Malatya’mıza ve Pütürge’mize birlikte hizmet ettik.

         Büyükşehir Belediye Başkanımıza Malatya’mıza ve Pütürge’mize verdiği hizmetlerden büyük hizmetlerden Dolayı Hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

         Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise” Belediye Meclis üyemiz hasan Karakaş 5 yıl boyunca mecliste bizlerle birlikte mesai harcadı. Güzel ve başarılı işlerimizde yanımızda oldu. 

          Kendisini tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kendisine başarılar diliyorum” diye belirtti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN