Hekimhan Halkı Mehmet Şerif Yıldırım'a Güveniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım'a destek her geçen gün artmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a destek her geçen gün artmaya devam ediyor.

           Malatya Büyükşehir statüsüne kavuşmadan önce Hekimhan Hasançelebi Beldesinde Belediye Başkanlığı yapan, bu dönemde yaptığı hizmetler ve belediyecilik tarzıyla taktir toplayan CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a vatandaşların güveni ve desteği son derece yüksek. 

         Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren mahalle mahalle ev ev dolaşan Başkan Adayı Yıldırım, ”Hekimhan maalesef yıllar yılı içerisinde merkezi yönetimin de hataları ile beraber kan kaybetti, beklenen gelişmeyi sağlayamadığı gibi nitelikli insan gücünü barındırmayı başaramayarak güç kaybını da uğradı. Yeni dönemde vatandaşlarımızın desteği ile Başkan seçilirsem temel belediyecilik hizmetleri dışında özellikle istihdam ve gençler konusunda özel projeleri hayata geçireceğim. 

        Gençlerimizin kıymetli vakitler geçirebileceği, eğlenebileceği, nefes alabileceği mekanlar inşa edeceğim. Ve tabi ki başta genç nüfus olmak üzere ilçede istihdam sağlayacak üreticilerin yatırım yapmalarına imkan sağlayacak girişimlerde bulunacağım. Hekimhan bulunduğu jeopolitik konumun, yer altı kaynaklarının ve başta ceviz olmak üzere tarım arazilerinin karşılığını alacağı bir döneme kavuşacak” dedi.

        Hasançelebi mahallemizde yapmış olduklarımın bugün ki sözlerimi daha rahat söylememe imkan tanıyor diyen Başkan Adayı Yıldırım,”İnsanlar bizleri tanıyor, neleri yapıp neleri yapamayacağımızı iyi biliyor. Bundan dolayı da desteklerini iletiyor ve samimi şekilde sevgilerini ifade ediyorlar. 

        31 Mart akşamında inşallah ben ve arkadaşlarımın öncülüğünde Hekimhan’da yepyeni bir sayfa açılacak ve bizler her an her saniye ilçemiz için çalışmaktan geri durmayacağız “dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN