Hekimhan İlçesi CHP Adayı Yıldırım İle Hayat Bulacak

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım' Hekimhan'ın her mahallesinde yerinde hizmet edeceğiz. 65 mahallemizde sorunlar seri şekilde çözülecek.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya şehir merkezinden Hekimhan ilçesine başlayan göç hareketini fırsata çevirmeyi hedefleyen CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım Hemşerilerimize Şehir konforunda bir Hekimhan inşa edeceğiz.

             Seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşilkale, Akmağara (Dereboyu), Bahçedamı, Davulku, Köylüköyü köylerimizi ziyaret eden CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım”  Hekimhan’ın her mahallesinde yerinde hizmet edeceğiz. 65 mahallemizde sorunlar seri şekilde çözülecek. Halkımızla oluşturacağımız komitelerle Hekimhan’ı birlikte yöneteceğiz.” 
       
       31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a Hekimhanlılar deneyim ve tecrübesine güveniyorlar. Bu kapsamda Mahalle ziyaretlerine ağırlık verirken, Mahallelerde haneleri tek tek gezen CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım, halk tercih edip de göreve geldiği takdirde ilçede hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatmaya devam ediyor. 

       Mehmet Şerif Yıldırım depremle birlikte yıkılan şehir merkezinden ilçelere yapılan göç hareketini fırsata çevirmek için projelerinin hazır olduğunu belirtti. Bu kapsamda Köy hayatından kopmadan şehir konforunda bir Hekimhan inşa etmeyi planlayan Yıldırım’ın ilçe için hazırladığı bir çok proje Hekimhan halkın tarafından da oldukça destek görüyor.

YILDIRIM” HEKİMHAN’I GELECEĞE HEKİMHANLILARLA HAZIRLAYACAĞIZ” 

       CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım, “İlçemizin her yöresini hizmetlerimizle donatacağız. Bölgenin cazibe merkezi olabilmesi için plan ve projelerimiz hazır. Köylerimizi önemsiyoruz, köycülüğü ve hayvancılığı her alanda geliştirecek modern yöntemleri uygulayacağız.  

       Hayvancılığı geliştirmede köylü belediye işbirliği ile belediye olarak görev üstlenecek, belediye bünyesinde çoban istihdamı sağlayacağız. Evde inek besleyenlere hayvanın kışın içeride kaldığı süre boyunca her ay bir inek başına bir torba yem ve kepek desteği sağlayacağız.

         Hekimhan Belediyesini Halkın Belediyesi yapacağız, Birlikte yöneteceğiz. Ayrıştırmadan, Ötekileştirmeden İnsan odaklı gönül belediyeciliği ile hemşerilerimize daha modern yaşanabilir sorunsuz bir Hekimhan için mücadele edip geleceğe her konuda ilçemizi hazırlayacağız. “ 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN