Hekimhan İlçesi Mehmet Şerif Yıldırım İle Yeni Döneme Hazır

Hekimhan CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım ile yeni dönemde birlikte yol yürümek isteyenlerin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Hekimhan CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım ile yeni dönemde birlikte yol yürümek isteyenlerin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor.

        Hekimhanlı vatandaşlar Geçmişten Gelen başarılı Belediyecilik ve yöneticilik tecrübesiyle yakınen tanıdığı CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a desteklerini her geçen gün artırması dikkatlerden kaçmıyor.

         Seçim gezileri kapsamında ilçeyi karış, karış gezen ve Hekimhan Halkıyla buluşarak yeni dönemde yapacağı çalışmaları anlatan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım’ı hemşerileri coşkuyla karşılamaya devam ediyor. 

         Ramazan vesilesiyle verilen iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileriyle birlikte iftarda bir araya gelen CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım” Bugün iftar yemeğinde parti binasına sığmadık. Bir partilimiz “Bina sağlam mı? Çökmesin.” dedi. Cevabım “Bu partinin temelini Atatürk attı. 

        Parti de sağlam, partililer de sağlam. Sizlerden aldığımız destek ve güç bizi şımartmıyor, aksine sorumluluğumuzu artırıyor.” oldu. İnanın sizleri mahcup etmeyeceğim ve inanın Hekimhan çok güzel olacak. Hepimizin ortak gayesi Hekimhan’ı hak ettiği konuma taşımak sorunları çözüme kavuşturup geleceğe ilçemizi hazırlamak.” diye belirtti.

         CHP Hekimhan İlçe Binasında düzenlenen iftar programında yoğun izdihamın bina dışına da taşması dikkatlerden kaçmaz iken Belediye Başkan adayı Yıldırım ise hemşerileriyle sıcak sohbetleri ise ramazan iftarlarına ayrı bir güzellik katmaya devam ediyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN