Hekimhan'ın Kararı Net' Büyükşehir Ağbaba, Hekimhan Yıldırım

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Hekimhanlılar kararını vermiş gibi' Malatya Veli Ağbaba ile değişecek, Hekimhan Mehmet Şerif Yıldırım ile çok güzel olacak' diyorlar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Hekimhanlılar kararını vermiş gibi” Malatya Veli Ağbaba ile değişecek, Hekimhan Mehmet Şerif Yıldırım ile çok güzel olacak” diyorlar.

        Yaklaşan yerel seçimlerine az bir süre kala Hekimhan’da CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba’ya ve CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a vatandaşların yoğun desteği seçim gezilerine de yansırken ziyaretler şenlik havasında geçiyor.

        Hekimhan ilçesinde ziyaretler kapsamında Her gidilen yerlerde miting havasında geçmesi ve CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a yoğun ilgi Hekimhanlıların seçimlerde kararını verdiğini gösteriyor.

YILDIRIM” KAZANAN HEKİMHAN İLÇESİ VE HEKİMHANLILAR OLACAK” 

        CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım” 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Hekimhanlı hemşerilerimizle birlikte hizmetlerimizi istişare ederek yapacağız. Hekimhan İlçemizi geleceğe hazırlayacak ekibimiz ve projelerimiz hazır. Hekimhan’ın Kararı Net” Büyükşehir Ağbaba, Hekimhan Yıldırım.

        Bizimle birlikte kaybedenin olmadığı Hekimhanlı hemşerilerimizin kazandığı bir seçim olacak. Ben değil biz anlayışıyla birlik ve beraberlik içerisinde Hekimhan’ımıza devasa eserleri kazandırırken vatandaşlarımızın sorunlarını da kısa sürede çözüme kavuşturacağız. 

       Sorun varsa çözümü de Mehmet Şerif Yıldırım kardeşinizdedir. Sorunları çözmeye, Hekimhan’ımızı hak ettiği konuma hizmetlerimizle getirme gayretinde olacağız. Hekimhan’ı Bölgenin cazibe merkezi yapacağız. 

YILDIRIM” BÜYÜYEN GELİŞEN HEKİMHAN’I HERKES GÖRECEK”

        Hekimhan ilçemizde Eğitimden sağlığa, ticaretten, sosyal kültürel faaliyetlere, Gençlere imkanlardan ev hanımlarına destek katkısına kadar tüm alanlarda yapacağımız çalışmalarla ilgili projelerimiz hazır. 

        Hekimhan Belediyesini Halkın belediyesi yaparak gerçek sahibi hemşerilerimize kapısını sonuna kadar açacağız. Değerlerimize sahip çıkarak tarihi mekanlarımızı ayağa kaldıracağız. Geçmişimize sahip çıkarak geleceğimizi şekillendireceğiz. Değişim ve dönüşümü az laf çok hizmet ile herkes görecek. Bekle bizi Hekimhan güzel günler yakın.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN