İftar Sürgü Çamlıca Et ve Balık Restoran'ta Bir Başka Güzel

Malatya'nın önemli gastronomi duraklarından Doğanşehir'de Sürgü Mahallesinde bulunan Çamlıca Et ve Balık Restorant Ramazan ayında yine iftar'da tercih edilen mekanlardan olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya’nın önemli gastronomi duraklarından Doğanşehir Sürgü Mah.Doğaca Mevkii No:7 bulunan Çamlıca Et ve Balık Restorant Ramazan ayında yine iftar’da tercih edilen mekanlardan olmaya devam ediyor.

       Türkiye’de Doğal ortamlarda yetişen kaliteli Alabalık’ıyla ön plana çıkan ve Malatyalıların yanında il dışından yerli ve Yabancı vatandaşların özellikle uğrayıp mutlaka tercihi olduğu Doğanşehir’in Sürgü Mahallesinde bulunan Çamlıca Et ve Balık Restoran Malatya’nın tanıtımına büyük katkı sunarken bu yılda iftar saatinde yoğun izdihamı yaşamaya devam ediyor.

         Sürgü’nün soğuk doğal kaynaklarında yetişen Alabalık taze olarak Çamlıca Et ve Balık Restorant’ta Damak tadını bilen vatandaşların yine birinci tercihi olurken gelenleri kapıda karşılayan Çamlıca Restoran’ın güler yüzlü personelleri İftarda vatandaşların daha rahat ve sıcak sohbet eşliğinde iftar saatini bekleyecekleri önceden rezerve yapılmış masalarda gelenlere yerlerine alırken, birbirinden özel iftar tabakları ve menülerde iftara yakın masalarda yerini alıyor.

         Ferah Ortamıyla insanların rahat edebileceği özel dizayn edilen Çamlıca Et ve Balık Restoran’ta Gelen Ailelerin çocukları var ise onları da unutmayan Çamlıca Restoran yetkilileri Çocuklar için özel oyun alanlarını da düşünmüş vaziyetteler. Okunan Ezan sonrası yapılan dualar ile Hurma ve Sürgü’nün doğal kaynak sularıyla açılan iftarlarda Yemek servislerinde ilk önce az çorba ile iftar yemeğine başlanıyor.

        İşinin ehli kaliteli personel sayesinde aynı anda servisler hızlıca yapılırken ana menüde ise istenilen çoğunlukla Alabalık çeşitler oluyor. Yaklaşık 6 çeşit Alabalık yemeğinden istediğini seçen vatandaşlar isterlerse Alabalık harici Kağıt Kebabı başta olmak üzere Patlıcan Tava Kebap ızgara çeşitleri ve onlarca yemek çeşidini de bulabiliyor.

       Yılların deneyimli Bölgenin en iyi Alabalık ve Et ustalarını bünyesinde barındıran Çamlıca Et ve Balık restoran’da İftar yapmak ayrıcalıktır diyen vatandaşlar ise Ramazan ayının manevi havası içerisinde yemek sonrası tatlı ve çay ikramlarıyla koyu bir sohbet ile memnuniyetlerini belirtmekten de çekinmiyorlar. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN