İyi Parti Adaylarından Akçadağlılar Derneğine Ziyaret

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı ile İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Masklar ve dernek üyelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Masklar ve dernek üyelerini ziyaret etti.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Maskar ise “Biz inanıyoruz ki vatandaşlarımız taktir edip sizler göreve geldiğinizde güzel hizmetler yapacaksınız. Zaten yönetiminiz de de Akçadağlı hemşerilerimiz var. Bizde yeri geldiği zaman mikro milliyetçilik yapmak zorundayız. Özellikle kendi hemşerilerimizi aday olarak, meclis üyesi olarak değerlendirin. 

            Bazen çağrı yapıyoruz ama bazı siyasi partiler maalesef çağrımıza göz kapatıyorlar. Bizde şunu söylüyoruz böyle yaparsanız hani Akçadağ’da geçmişte bir etkiye tepki olayı yaptı Akçadağ. Dayatmalara karşı çıkarak oy vermedi. Onun için bazı şeylerle karşılaşmamanız için hemşerilerimiz bir yerlerde olsun” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN