Kadın Kooperatifinden AKÇADAĞ-DER'e Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştiren Toprak Ana Kadın Kooperatifi Başkanı Ayşe Uzun Kayış ve Bilgin Mantar Firması Sahibi Hayriye Duman Başkan Murat Maskar ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Kadınların her alanda aktif olması gerektiğini belirten Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar Kadınların hayatın her alanında olduklarını ve aldıkları aktif görevlerde başarılı çalışmalar yaptıklarını belirtti.


       AKÇADAĞDER Başkanı Murat Maskar konuşmasında" bugün Malatya'da İş Kadını 2 ismi Derneğimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Akçadağ Dayanışma Derneğimizin eski kurucu üyelerinden Toprak Ana Kadın Kooperatifi Başkanı Sayın Ayşe Uzun Kayış hanımefendi ile Bilgin Mantar firma sahibi Sayın Hayriye Duman Hanımefendiyi misafir ettik.


        Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Akçadağ Dayanışma Derneğimizde yönetim kurulumuzda çok sayıda birbirinden değerli Bayanları listemize aldık. Hiç bir dernekte Kadın sayısı bizdeki sayı kadar yüksek değildir. Kadınların çalışmalarda aktif olarak görev almalarını özellikle istedik.


        Derneğimizde sosyal projelerde, kadınların başarıları çalışmalara artı değer katıyor. Aldıkları görevin sorumluluk bilinciyle çalışmalara devam ediyorlar. Kadın elinin değdiği her işte ciddiyet ve başarı vardır. Bunu çalışmalarımızda gördük. Kadın Kollarımız aktif olarak çalışmalarına devam ediyor.  Eski kurucu üyemiz ve sonra işlerinin yoğunluğundan istifa eden Ayşe Hanımefendi çalışmalarımızı en iyi bilen bir isimdir.


      Akçadağ Dayanışma Derneğini ziyarete gelen Toprak Ana Kadın kooperatifi Bşk. Ayşe Uzun Kayış'a ve Bilgin Mantar sahibi Hayriye Duman hanımefendiye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN