Malatya Kızılay Şubesinden AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu Beraberinde Başkan vekili Cuma Avcı ile birlikte geçtiğimiz ay kongrelerini tamamlayarak yeni yönetimiyle göreve seçilen Akçadağ Dayanışma Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ Dayaınışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Cuma Avcı Akçadağ Derneği yönetimiyle çalışmalar hakkında istişare sohbeti gerçekleştirdiler.

 

       AKÇADAĞDER Başkanı Murat Maskar ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında" Bugün bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Kızılay Malatya şube Başkanımız Sayın Ramazan Soylu ve Cuma Avcı müdürümüzün nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

 

        Yapılan ziyaret bizler için çok anlamlı oldu. Çünkü Türk Kızılayı gibi uluslar arası arenada yaptıkları çalışmalarla adından söz ettiren, Fakir, Fukara, gariban ve Yetimin yanında daima onlara kol kanat geren, Doğal afet ve Depremlerde can simidi gibi yardımlara koşanve dahja sayamayacağımız kadar hizmeti gönüllülük esasına göre yapan, özellikle Pandemi sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarla, şimdi ise  Ramazan ayında yaptığı ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasındaki köprü vazifesi Türk Kızılay'ının değerli yöneticilerini derneğimizde ağırlamaktan onur duyduk.

 

        Gece gündüz demeden 24 saat sahada her yerde insanlara umut olan Kızılay şimdi ise Malatya'mıza kazandırdığı Türkiye de tek olma özelliğiyle Üretim üssünde 1 değil 5 tesisle Türkiye de ve Avrupa da lojistik üssü Malatya ya kazandırılması noktasında emeği geçenlere de çok teşekkür ediyoruz. 

 

         Burada binlerce insana iş olanağı yanı sıra Ülke ve Malatya ekonomisine ciddi kazanımlar sağlayacaktır. Bir kez daha buradan Sayın Ramazan Soylu Başkanıma ve Cuma Avcı müdürüme geldikleri için teşekkür ediyorum. "

 

         Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu açıklamasında" Akçadağ Dayanışma Derneğinin kıymetli başkanı Sayın Murat Maskar ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Kendisi yakınen tanıdığım Çalışkan, Başarılı ve hizmet insanı. Zaman, Zaman bizlerle birlikte ortak hareket eden değerli bir arkadaşımız. 

 

       Malatya'da önemli bir derneğin başında yönetici olarak gelmesi de bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Sivil toplum kuruluşları çok önemli görevler üslenilmiş yerlerdir. Lakin Derneklerde amaç aktif olarak halkın yararına üstlendiği görevi layıkıyla yapmaları lazımdır. Yani Tabela derneği olmamalılardır. 

 

      Akçadağ Dayanışma Derneği Bunların dışında Aktif olarak çalışan, Sahada güzel çalışmalara imza atan, Kuruluş amacına uygun olarak gönüllülük esasına göre çalışan bir dernek olduğunu biliyoruz. Burada Sayın Murat Maskar'ın emek ve gayretlerinin çok büyük olduğunu da görüyoruz. 

 

        Sayın Murat Başkanın da dediği gibi Türk Kızılayı olarak gönüllülük esasıyla çalışan bir kuruluşuz. Burada ekibimizle birlikte her yerdeyiz. Malatya'ya Türk Kızılayı olarak kazandırdığımız yatırımlarla üretim üssümüzde 5 tesisle üretime yakında başlıyoruz. İlk zamanlarda 1 fabrika düşünülen yerde şu an 5 tesis oluşturuldu. Açılışlarını da Haziran ayında gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Murat Maskar ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. "

 

        Ziyarette Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu Türk Kızılay'ının kahve fincan takımı hediye ederken günün anısına Akçadağder Başkanı Murat Maskar'da Tablo Resim hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN