Malatya'ya Şehit Ateşi Düştü!

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Dursunlu Mahalle nüfusuna kayıtlı olan ve Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine gece hain teröristler tarafından yapılan roketli saldırı sonucu Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay şehit olduğu belirtildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ), açıklamasında Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika (Gedu) üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda bir askerin şehit olduğunu açıkladı.


            Saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, köyde yaşayan bir çocuk da yaralanmıştır.Bölgede bir SİHA görevlendirilmiş ve gerekli tedbirler derhal alınmıştır. Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır, yaralı çocuğumuza da acil şifalar diliyoruz." denildi. 
          
       Malatya Valiliği Resmi İnternet Sayfasından Taziye Mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda; 

 

 Şehit Topçu Uzm. Çvş. Hacı Halil Kızılay İçin Taziye Mesajı

 

    Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine hain teröristler tarafından yapılan roketli saldırıda, İlimiz Hekimhan İlçesi Dursunlu Mahallesi nüfusuna kayıtlı Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay şehit olmuştur.


Kahraman Şehidimize Allah (cc)’tan rahmet, saygıdeğer ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır dileriz.
Malatya’mızın ve Milletimizin başı sağ olsun.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'ndan Taziye Mesajı

 

         Irak'ın kuzeyinde Başika üs bölgesinde teröristler tarafından yapılan alçak saldırıda Şehit olan Malatyalı hemşehrimiz Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

 

Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

 

Mehmet Fendoğlu

MHP Malatya Milletvekili

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN