Malatya'ya Yapılacak Projeler Genel Başkan Akşener'e İletildi

Malatya Adaylarıyla birlikte heyet olarak İyi parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelerek Malatya'ya yapılacak çalışmaları istişare ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

              İyi Parti Malatya İl ve İlçe aday Tanıtım toplantısı için Ankara’ya giden İyi Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız beraberinde İl Yönetimi ve Malatya Adaylarıyla birlikte heyet olarak İyi parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelerek Malatya’ya yapılacak çalışmaları istişare ettiler.  

         İyi Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız” Malatya’mızın üzerindeki alacakaranlığı kaldırmaya hazırlanan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Şeyhmuz Göçmez, İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız ve İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Siyasi  İşler Başkanımız Kaan Peksezer ile Güneşli yarınlarımızın mimarı Genel Başkanımız Meral Akşener'le bir araya gelerek bugün gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım programını ve Malatya’mıza yapacağımız projelerimizi istişare ettik.

         Rotamız Net Pusulamız Millet olarak çıktığımız hizmet yolunda Biz hazırız, sıra sende diyerek Malatyalıları İyi çatısı altında birleşmeye bekliyoruz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN