Meclis Üyesi Karakaş' Bu Meclis Malatya'da Tarih Yazdı'

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı'nda Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 

        Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlık ettiği Meclis toplantısında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ilk olarak bütün Malatyalıların ve İslam Alemi’nin Ramazan ayını tebrik etti. 

         Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, göreve geldikleri günden bugüne kadar yapılan hizmet ve yatırımlardan bahsederek, 2019-2024 yılları arasında yapılan yatırımların Malatya tarihinde yapılan yatırım ve hizmetlerden kat kat fazla olduğunu söyledi. 

        Hizmet ve yatırım çalışmalarında her zaman meclis üyeleriyle birlik beraberlik içerisinde olduklarını ve oy birliği ile alınan kararlar doğrultusunda çalışmaların yapıldığını da ifade eden Başkan Gürkan, bu anlamda büyükşehir meclis üyelerine de emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ HASAN KARAKAŞ’TAN MECLİSTE DUYGULANDIRAN KONUŞMA

         AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Karakaş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin örnek bir meclis olduğunu ifade ederek duygulandıran bir konuşma gerçekleştirdi. 

        Hasan Karakaş Sayın Başkanım, Değerli Belediye Başkanlarımız Kıymetli meclis Üyelerimiz Büyükşehir’in değerli Bürokratları hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum diyerek başladığı konuşmasında; 

         “ Öncelikle Ramazan ayınızı tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan bu mübarek ayın Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam alemine hayır ve bereket getirmesini niyaz ederim. 

        6 Şubat’ta asrın felaketini ve afetini yaşadık. Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Depremde yaralanan depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” 

MECLİS ÜYESİ KARAKAŞ’TAN VEFAT EDEN VAHAP KÜÇÜK ve MECLİS ÜYELERİNE AHDE VEFA

       Karakaş” Sayın Başkanım bir dönemin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bundan tam 5 yıl önce burada Malatya’mız ve Pütürge’miz için göreve başladık. Bizimle göreve başlayan ve şu an aramızda olmayan Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük, Doğanyol Meclis Üyemiz Hasan Hüseyin Doşar, Akçadağ Meclis Üyemiz Mehmet Korkmaz, Arapgir Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Akşahin ağabeylerimize Allah’tan Rahmet diliyor, mekanları cennet olsun.”

İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZLEM PELİTOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

        Karakaş” Yine Milletvekilliği adaylığı için aramızdan ayrılan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanımız Özlem Pelitoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu Meclis Malatya’da tarih yazdı. 

        İktidar ve Muhalefeti ile örnek bir meclis oldu. Bu meclisin başkanı Büyükşehir’imizin Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a bu güne kadar Malatya’mıza yapmış olduğu hizmetleri için, Pütürgeli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Rabbim Yolumuzu açık etsin. 

        Sevdamız Malatya ve Pütürge diyerek omuz omuza çalıştık. Görevimizin sonuna geldik. Bu bir veda değil yine yeni görevlerimizle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 
Bu 5 yıl boyunca Pütürge’mize her zaman hizmet götürdük. Hiçbir gün durmadık, yılmadık, hep Pütürge dedik, Malatya dedik. Kısaca Pütürge’mize yaptığımız hizmetlerden bahsetmek istiyorum. 

KARAKAŞ” MALATYA’YA VE PÜTÜRGE’YE HİZMET ETMEK ŞEREFTİR”

         800 Km asfalt, Köprüler menfezler 130 Bin metre boru dağıtımı yeni kanallar Çöp aktarma istasyonu, yeni yollar ve içme suyu depoları yeni içme suyu hatları, Mezarlıklar bunun gibi bir çok hizmeti Pütürge’mize kazandırdık. Çünkü Malatya’ya ve Pütürge’ye hizmet etmek şereftir. 

        Çok şükür alnımız ak bir şekilde görevimizi teslim ediyoruz. Pütürge’miz coğrafi olarak büyük bir ilçemizdir. Bir tarafı Diyarbakır, Bir Tarafı Elazığ, Bir tarafı Adıyaman’dır. Dere, Sakuşağı, Taşmış, Nohutlu, Tepehan, Poskıran, Şiro ve hüsükuşağı bölgelerimizin her tarafını hizmetle buluşturduk. 

KARAKAŞ” BU MECLİS MALATYA’DA TARİH YAZDI”

       Rabbime şükürler olsun ki Pütürge’mize verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Bu hizmetleri Malatya’mıza ve Pütürge’mize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve Büyükşehir Belediyemizin tüm kurumlarına ve çalışanlarına hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

KARAKAŞ” TÜM İLÇELERDE, KIRSALINDA HİZMETTE İMZAMIZ VAR”

        Bu meclis hakikaten Malatya’da güzel işler yaptı. Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Buğday Pazarı, Arslantepe Höyüğü’nün UNESCO Dünya kültür mirasının kabul edilmesi, Kuzey Kuşak Yolu, Yüzüncü Yıl Parkı, Gençlik parkı ve macera adası, Kuşak Yolları, Orduzu Gençlik Spor Kompleksi ve millet bahçesi gibi bir çok eseri kazandıran Kadim şehir Eskimalatya’nın her köşesinde hizmette imzasına rastladığımız, yine medeniyet tohumlarının filizlendiği bir şehir oldu. 

        Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve Bu Meclis Malatya merkez başta olmak üzere tüm ilçelerinde, kırsalında hizmette imzamız var. Sayın başkanım sözlerime son verirken size ve bütün çalışma arkadaşlarınıza teşekkür eder, Allah Hepinizden Razı olsun hakkınızı helal edin. Benimde hakkım size tüm hemşerilerime helal olsun. Allah’a emanet olun yolunuz yolumuz açık olsun” diye belirtti. 

            AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Karakaş’ın konuşmaları Mecliste sık, sık alkışlarla kesilirken konuşma sonunda tebrik yağmuruna tutuldu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN