Mehmet Şerif Yıldırım Kocaözü ve Basak'ta Kış Yarısı Etkinliğine Katıldı

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Kocaözü ve Basak Mahallesinde her yıl yapılan kış yarısı etkinliği vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya’nın Hekimhan ilçesi Kocaözü ve Basak Mahallesinde her yıl yapılan kış yarısı etkinliği vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

        Hekimhan CHP Belediye Başkan Aday Mehmet Şerif Yıldırım’ında katıldığı Kış Yarısı etkinliğinde birlik beraberlik mesajları verildi. Festival havasında geçen Kış Yarısı etkinlikleri 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden deprem şehitleri için Mevlidi Şerif okutuldu, kazanlarla yemekler pişirilip ikram edildi.

          Etkinliğe kurum amirleri, CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Mehmet Şerif Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu mensupları, mahalle muhtarları, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

          Her yıl festival havasında geçen kış yarısı etkinliğinde Hekimhanlılar bu yıl depremde hayatını kaybedenler için bir araya geldi.

             Etkinliğe kurum amirleri, CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Mehmet Şerif Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu mensupları, mahalle muhtarları, belediye başkan adayları, basın mensuplarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

          Malatya başta olmak üzere 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden deprem şehitleri için Mevlidi Şerif okutuldu, kazanlarla yemekler pişirilip ikram edildi.

MEHMET ŞERİF YILDIRIM’A VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ

         CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım Kocaözü ve Basak Mahallerinde vatandaşla ile bir araya gelerek Kış yarısı etkinliklerine katıldı.

         Etkinliklerde vatandaşların Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a olan büyük ilgisi dikkatlerden kaçmaz iken Başkan Aday Mehmet Şerif Yıldırım ise Vatandaşlar ile sıcak sohbetler yaparken vatandaşlar ise Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım’ı tebrik yağmuruna tuttular. 

       Etkinliklerde vatandaşlar ile birlikte halaya eşlik eden Başkan Aday Mehmet Şerif Yıldırım” Biz Birlikte büyük bir aileyiz, Hekimhan İlçemizi hak ettiği konuma getirmek için hemşerilerimizle birlikte yol yürüyeceğiz, istişarelerle hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN