Memleket Partisi Büyükşehir Adayı A. Talha Ucuzcu Ailesiyle Birlikte Oyunu Kullandı

Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı A. Talha Ucuzcu ve Ailesi Beş konaklar Atatürk ilkokulu 1163 nolu sandıkta oylarını kullandılar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

       Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı A. Talha Ucuzcu ve Ailesi Beş konaklar Atatürk ilkokulu 1163 nolu sandıkta oylarını kullandılar. 

       Ailesi ve Çocuğuyla Öğle sonu Battalgazi İlçesi Beş konaklar Atatürk İlkokuluna oy kullanmak üzere gelen Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Talha Ucuzcu sandık görevlilerine başarılar dilerken Seçim sonucunun Malatya’ya hayırlı olmasını diledi.

       Malatya’nın geleceğini belirleme adına bugün sandık başına gittiğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Talha Ucuzcu yaptığı açıklamada” Bu seçim sürecinin, vatanımıza ve milletimize özellikle Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. 

        Malatyalı hemşerilerimiz oylarını kullanırken bugün burada görev alan sandık görevlileri, emniyet teşkilatımız, okul görevlilerimiz ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

          Seçim çalışmaları boyunca saygı ve edep çerçevesini aşmadan yarışan her adaya teşekkür ediyoruz. Unutmayalım ki, seçimler geçer, ancak millet olarak bir arada yaşamaya devam edeceğiz. Birbirimizi kırmadan, incitmeden, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edelim.

          Demokratik ülkelerde seçimler önemli fırsatlar ve mekanizmalardır. Bizde bu süreçte sorumluluk üstlenerek bir çalışma içerisine girdik. Bu seçimlerin başta Malatya’mız olmak üzere ülkemiz ve insanlarımız için hayırlar getirmesini diliyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN