Merkez Otobüs Durakları Yenileniyor

Malatya Merkez Valilik Binası yanında hizmet veren otobüs duraklarında yenileme çalışmaları sürüyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için Merkez otobüs duraklarında yenileme çalışmalarına başlayan ekipler çalışmalarını sürdürüyorlar. Kısa bir süre sonra yeni yüzüyle hizmete girecek olan Merkez otobüs durağı Malatya'nın en merkezi yerinde yolcu hareketinin yoğun olduğu yerlerden birisi olarak hizmet veriyor. 


       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Motaş A. Ş. Genel Müdürü Cemal Erkoç ile birlikte tadilatı devam eden Merkez otobüs durağının yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 


         Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek için yeniliyoruz diyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan" Huzur Şehri Malatya'yı Mazisine layık istikbale hazırlıyoruz. Yıllardır yenileme çalışmaları olmayarak hizmet vermeye devam eden Merkez otobüs duraklarımızda başlayan çalışmaları ilgili amirlerimizle inceleyerek süreç ile ilgili bilgiler aldık.


      Şehrimize yaraşır estetik görünümlü daha kullanışlı olarak yapımı devam eden  yenileme çalışmasında Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek için yeniliyoruz. En kısa sürede bitirilip hizmete açılacaktır " diye belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN