Muhtar Adayı Cemile Kaçar' Paşaköşkü Mahallesine Kadın Eli Değmeli'

Malatya'nın kadim mahallelerinden Paşaköşkü Mahallesine 31 Mart Yerel seçimlerinde Cemile Kaçar muhtar adaylığını açıkladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya’nın kadim mahallelerinden Paşaköşkü Mahallesine 31 Mat Yerel seçimlerinde Cemile Kaçar muhtar adaylığını açıkladı.

          Kararlı ve İlkeli Hizmet için Paşaköşkü Mahallesine Muhtar adayı olduğunu belirten Kadın Muhtar Adayı Cemil Kaçar” Paşaköşkü Mahallesine Kadın Eli Değmeli” dedi.

         Paşaköşkü Mahallesi Muhtar Adayı Cemile Kaçar” Mahallemizin birçok sorun ve sıkıntı içinde olduğunun bilincindeyim.  Adaletli ve şeffaf bir yönetim için Kişilere değil, Mahalleme hizmet için, Mahallemizin sorunlarına çözüm üretmek için ekibimle birlikte Paşaköşkümüze hizmete gönül verdik.

       Paşaköşkü mahallemizin değerli sakinlerinden alacağım güç ile mahallemizi daha yaşanabilir, çağdaş, modern, bir mahalle yapmak için çıktığımız hizmet yolunda çok çalışacağız, Birlikte başaracağız.

        Bizim anlayışımız katılımcı, paylaşımcı ve adaletli olma anlayışıdır. Bu düşüncelerle çıktığımız hizmet yolunda Mahalle Sakinlimizin sorunlarını sorunlarımız sayıp çözümüne çalışacağız. Kararlı ve İlkeli hizmet için Destek Sizden Hizmet Bizden.”   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN