Murat Aslan' Çalışan Kardeşlerimize Net 35 Bin Maaş Vereceğiz'

HAK- İŞ Malatya , 15 Bin Üyemiz Adına Murat Aslan Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

    HAK - İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir, Murat Aslan Başkanımızın Göreve Geldiği Takdirde  Belediye Çalışanlarına Net 35 Bin Maaş ve Sosyal Haklarının Verilmesi Kararı Sendika Olarak Bizleri Çok Mutlu Etti.Başkanımızın Bu Kararını Cani Gönülden Destekliyor ve Kendisine Teşekkür Ediyoruz Dedi.

    Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçim çalışmaları  kapsamında HAK - İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyeleri, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ve Yönetimini, Malatya Muhtarlar ve Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ve sırasıyla Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mürteza Ede, Bentbaşı Mahalle Muhtarı Yakup Korkmaz, Çarmuzu Mahalle Muhtarı Ali Berktaş , İlyas Mahallesi Muhtarı Faik Şahin ve Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş'ı ziyaret ederek Muhtarların talep ve önerilerini dinledi.  Yeşilyurt’un ve Malatya’nın geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundu. Başkan Adayı Murat Aslan İftar Sonrası TCDD Konteynır Kentte kalan vatandaşları ve TCDD çalışan personelleri ziyaret etti. 

Murat Aslan, Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

       14 Mart Tıp Bayramı  nedeniyle Yeşiltepe Sağlık Ocağında görev yapan Doktor ve Sağlık çalışanlarını  ziyaret eden Murat Aslan Özellikle  Pandemide  büyük  bir  fedakarlık  göstererek  gecesini  gündüzüne  katan Sağlık  çalışanlarına teşekkür  eedip Tıp Bayramlarını kutladı.

Murat Aslan, Çalışan Kardeşlerimize Net 35 Bin Maaş Vereceğiz

       HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyelerini ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Bilal Yıldırım Belediye çalışanlarına net 35 Bin lira maaş Özlük ve Sosyal haklarının iyileştirmesi sözü vermişti. Aynı söz benim içinde geçerli Allah nasip eder Başkan seçilirsem ilk alacağımız kararlardan biride Belediye Personelinin Özlük ve Sosyal haklarının iyileştirilmesi ve net maaşların 35 bin lira yapılması olacak.  

       Biz hiç bir çalışan yol arkadaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Mutlu ve huzurlu olan çalışan kardeşlerimiz daha verimli ve  daha  gayretli olur. Sizin evinizde mutsuz bir aile bireyi varsa bu tüm aileyi etkiler. Bizde Yeşilyurt Belediyesi ailesi olarak hiç bir kardeşimizin mutsuz olmasına müsaade etmeyeceğiz.  Çalışan kardeşimiz mutlu olacak yöneticiler mutlu olacak her şeyden önemlisi Yeşilyurt'umuz Malatya'mız mutlu olacak.

Murat Aslan, Mutlu ve Huzurlu Personel İle Mutlu Yeşilyurt'u İnşa Edeceğiz

        Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşilyurt’un daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışanlarımızın mutluluğu huzuru çok önemli. Çalışan kardeşlerimiz için yeni bir birim oluşturacağız. Burada kardeşlerimizin tüm sorunlarıyla talepleriyle ilgili Rehberlik birimi oluşturacağız.  Başta Evi olmayan kardeşlerimiz ve aileleri için Sosyal konutlar ve Sosyal tesisler kuracağız. Ayrıca çalışan  her bir  kardeşimiz ve ailesi Yeşilyurt Belediyesine bağlı  tüm sosyal  tesislerinden çok  uygun şartlarda  faydalanmasını sağlayacağız diyerek  kendilerini misafir eden HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyelerini teşekkür etti.

HAK- İŞ Malatya , 15 Bin Üyemiz Adına Murat Aslan Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

    HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ise Murat Aslan Başkanımız Yeşilyurt için Malatya için  tamda  biçilmiş bir  kaftan.  Şehri ayağa kaldıracak bir isim. Kendisini yakinen tanıyor geçmişte Malatya olsun Türkiye’nin farklı illerinde birçok projeye imza atmış bir isim. Biz Malatya HAK-İŞ olarak çok büyük bir aileyiz. Yeşilyurt Belediyesinde 800 üyesi Malatya genelinde ise yaklaşık 15 bin çalışan üyesi olan bir sendikayız. Bu ailenin tabi büyükte sorunları var. Başta maaş özlük ve sosyal haklar. Sayın Başkanımızın biz çalışan  kardeşlerimizi enflasyona ve ekenomik  şartlara ezdirmeyeceğiz, ne  gerekiyorsa  yapacağız açıklaması  bizi  çok mutlu etti. Başkanımız 31 Mart'ta kazandığımız takdirde çalışan personelimizin maaşını hemen net 35 Bin  yapacağız açıklaması ayrıca Belediye çalışanları  için  düşündükleri  bizleri  çok mutlu ve  memnun etti. Başkanımızın Çalışan Kardeşlerimiz ve Yeşilyurt için düşündüklerini destekliyor ve kendisine şahsım ve tüm 15 bin üyemiz adına başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum dedi.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN