Bayram Özcan' Bu Kirli Hesaplar Çöpe Gidecek'

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı ile seçimlere giren, yapılan inceleme sonucu Yüksek seçim kurulu tarafından Adaylığı düşürülen ve aday olamayan İşadamı, Siyasetçi Bayram Özcan CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı ile seçimlere giren, yapılan inceleme sonucu Yüksek seçim kurulu tarafından Adaylığı düşürülen ve aday olamayan İşadamı, Siyasetçi Bayram Özcan CHP’ye sert sözlerle yüklendi.

       Bayram Özcan Yaptığı yazılı açıklamasında” Çağdaş uygarlığı hedefleyen, değişim diye yola çıkan CHP Türkiye’de iktidar olma ve halka hizmet etme amacına sahip Atatürkçü ve sosyal demokrat parti kimliğinde uzaklaşıp parti  içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme makam ve mevkilerin dağıtıldığı; partiye emek veren, partinin iktidar olması için çalışan insanların dışlandığı, Türkiye’de ı̇ktidar mücadelesi̇ yerine parti içi mücadelenin olduğu, parti hukukunun ve parti emekçilerinin yok sayıldığı genel merkezin açıkladığı kural ve talimatlara uyulmadığı, parti hukukuna ve açıklamalara güvenerek emek sarf eden insanların emeklerinin yok sayıldığı; ideolojik ilke veya düşünce ile oluşan yoldaşlık ruhu yerine ahbap, çavuş, eş, dost, akraba ilişkilerinin her düzeyde belirleyici olduğu, ilkokul mezunu birinin belediye meclis üyesi yapıldığı, ziraat yüksek mühendisinin dışlandığı, ilkokul mezunu birinin kurultay delegesi yapıp; bilim adamı Prof un il delegesi yapıldığı bir yapı haline gelindi.

         Benim için ortaya çıkan bu tablo acı ve üzüntü vericidir. Ön seçim yapıp halkın istediği bir kişinin gelmesinde korkan siz değil misiniz. Ki̇mseni̇n ı̇radesi̇ne i̇potek koyamam herkesin oyu kendı̇ cebinde kendi hür ı̇radesi̇yle vereceği̇ bir karar. İşte bu karar sizi̇ sandığa gömeceğinden emi̇ni̇m.kumpaslarla seçimi̇ alacağınızı mı sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Yol arkadaşlarım şunu herkesin bi̇lmesi̇ni̇ ı̇steri̇m. 
        Uğruna hayatimi verdi̇ği̇m ı̇lkeler doğrultusunda hareket edeceğim. Bana destek veren tüm halkımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım. hep birlikte bu kirli zihniyete en güzel şekilde cevabi sandikta vereceğiz. benim tek isteğim Akçadağ ve kardeşlerimin mutluluğu.

         Bu kardeşiniz bugüne kadar türlü ayak oyunlarına, pis hesaplara, kumpaslara papuç bırakmadı bundan sonra da asla bırakmayacağım. Bu kutlu yolun sonunda inanıyorum ki millet kazanacak, halkım kazanacak, demokrasi kazanacak, bu kirli hesaplar çöpe gidecek. Bu millet bir kez daha tarih yazacak… İlkelerini kalbime mühürlediğim CHP de yine inandığım, uğruna yaşadığım ilkeler doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim."

BAYRAM ÖZCAN
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN