Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı'dan İntem Triko Fabrikasına Ziyaret

Ziyaret kapsamında Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı'ya İNTEM Triko insan kaynakları müdiresi Işılay Küçük karşılayarak ziyaret boyunca refakat ederek bilgiler verdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı,“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle 1.Organize Sanayi bölgesindeki İNTEM Triko Fabrikasında çalışan kadınlara ziyarette bulundu. 

        Ziyaret kapsamında Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya İNTEM Triko insan kaynakları müdüresi Işılay Küçük karşılayarak ziyaret boyunca refakat ederek bilgiler verdi.

          Kadınların, toplumun temel direği ve geleceğin inşasında önemli bir role sahip olduğunu söyleyen Vali Yazıcı“Onlar, yaşamlarının her anında sevdikleri için fedakarlıkla hareket ederler. Anadolu’nun bereketini üretim kabiliyetiyle zenginleştiren kadınlarımız, emekleriyle toplumsal kültürümüzün taşıyıcılığını da üstlenirler.

            Bu vesileyle tüm emekçi kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, her daim alın terleriyle ve emekleriyle elde ettikleri başarı dolu hikayelerinin olmasını temenni ediyorum.” dedi.Vali Ersin Yazıcı ve Hanımefendi Hanife Yazıcı, çalışan kadınlara hediye dağıtarak fabrikadan ayrıldılar.    
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN