Vatandaşlardan AK Parti'de Yeniden Anket Yapılsın İsteği

31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasında son aşamaya gelen komisyonlarda kamuoyuna sızan isimlere tepkiler de sesli olarak gelmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasında son aşamaya gelen komisyonlarda kamuoyuna sızan isimlere tepkiler de sesli olarak gelmeye devam ediyor.

          Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ismi açıklanan Sami Er’in aday tanıtım toplantısında 2.500 kişilik salonun dahi doldurulamaması kamuoyunda büyük dikkat çekerken gözler bu defa İlçe Belediyelerine çevrildi.

          Özellikle AK Parti’nin kalesi durumundaki ilçelerde kamuoyuna sızan isimlere olan tepkiler çığ gibi yükselirken Malatyalılar AK Parti Genel merkezinin yeniden tarafsız olarak anket yaptırmasını ve ilçelerde kabul görmüş, çalışmalarıyla ön plana çıkmış isimlerin belirlenmesini beklediklerini belirtiyorlar.

        Başta Battalgazi ilçesi olmak üzere ilçelerde tarafsız olarak anket yapılmasını ve seçimlere girilmesi gerektiğinde hemfikir olan vatandaşlar seçimlerde doğru isim, doğru tercih ile gidilmediği takdirde seçimlerde büyük sürprizlerin yaşanacağına dikkat çekiyorlar.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Son aday | 26 Ocak 2024 01:01

    Biri gelir veteriner dersiniz Digeri gelir urolog dersiniz Bir öbürü avukat Size Erdoğan reisimiz gelse yine bahane bulursunuz yazik ki hem yeni isim istersiniz gelene yine itiraz edersiniz yahu biz ne yapalimki size yaranalim vallahi billahi delirteceksiniz

  • Depremzade | 26 Ocak 2024 00:51

    Böyle aday mı olur Malatya prostat olmuş sanki ürolog Dr komik valla diğer taraf avukat cidden dalga geçiyorlar inşaat mühendisi mimar lazım arkadaş şehir bitmiş.

  • Mahmut | 26 Ocak 2024 00:46

    Aday adayları ve mevcut çalışkan başkanlar dururken temayülden çıkmayan adaylık parası vermeyen 1-2 aydır esnaf dolaşıp adaylık için çabalayan insanlar varken bu nedir bu ne rezilliktir kimse bundan sonra aday adayı olmasın dışarıdan geliyor çünkü adaylar 13-14 yeşilyurt 12-13 battalgaziden aday var her biri 30 bin aday adaylığı parası verse 900 bin küsür para yapar reklamlara verikleri para ve emekleri cabası il başkanı istifa ettirilmeli sorumlu odur çökertti partiyi namık gören!!!

  • ÜMÜT | 25 Ocak 2024 23:36

    AK Parti bu isimleri neye göre belirliyor? Söylenen isimler olduğu takdirde çok belediyeyi Malatya'da kaybetmesi içten bile değil. Faturası ağır olur. AK Parti aday tercihini vatandaşlara sorarak ve hizmetlere bakarak yapmalı...

BUNLARA DA BAKIN