Yeşilyurt'un Murad'ı Murat Aslan Göreve Hazır

31 Mart'ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Malatya'da çök önemli isimleri Belediye Başkan adayı gösterirken Kamuoyunda ise halkın beklentisini karşılayacak isimlerden vatandaşlar hayli memnun.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Malatya’da çök önemli isimleri Belediye Başkan adayı gösterirken Kamuoyunda ise halkın beklentisini karşılayacak isimlerden vatandaşlar hayli memnun.

         Özellikle Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanlığı olmak üzere, Darende, Kuluncak, Pütürge gibi yerler başta olmak üzere 1 Nisan’da ilçelerde değişim ve dönüşüm kaçınılmaz diyenlerin sayısı her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

YEŞİLYURT’TA MURAT ASLAN RÜZGARI 
 
        Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisinden Aday gösterilen Mimar - Şehir plancısı Murat Aslan’ın gösterilmesi ilçede ve Malatya kamuoyunda büyük olumlu etki yaratırken siyasi dengelerde hava büyük değişime uğradı.

          7 ayrı ilde 25 bin konutu kapsayan Kentsel Dönüşüm Projelerinin yöneticiliğini yapmakla da bilinen Murat Aslan, 34 yıllık şehir plancılığı tecrübe ve çalışmalarını deprem bölgesi Malatya’nın yeniden ayağa kaldırılmasına yansıtacak olması yüreklere su  serperken En fazla yıkımın yaşandığı Yeşilyurt’u ayağa kaldıracak tek isim olması vatandaşlar tarafından kamuoyunda konuşulan tek konu.

          Yeşilyurt’ta doğup, büyüyen biri olarak yöresinden hiç kopmayan yıllarca ismi ön plana çıkmadan bir çok projeye imza atarak katkı sunmasıyla tanınan Yerli ve Milli Malatya aşığı Yeşilyurt’un öz evladı Yeşilyurt’un Murad’ı Murat Aslan şimdiden Yeşilyurt’ta konuşulan tek isim olarak dikkatlerden kaçmıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN