Yıldırım' Hekimhan'da Bizimle Birlikte İlçe ve Halkımız Kazanacak'

CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım seçim gezileri kapsamında Sarıkız Mahallesinde vatandaşlarla buluşan CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım...

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım seçim gezileri kapsamında Sarıkız Mahallesinde vatandaşlarla buluşan CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım daha sonra 14 Mart Tıp Bayramında Devlet hastanesine ziyarette bulunarak sağlık personellerinin bayramını kutladı.

       Hekimhan Devlet Hastanesinde Sağlık çalışanları doktorlar ve hastane yönetimiyle bir araya gelen Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım” Sağlık insanın hayatta sahip olabileceği en değerli nimettir. Sağlık hizmetleri her insanın doğumundan ölümüne kadar yararlandığı hizmetlerdir. Bu hizmetlerin iyi bir şekilde yerine getirilmesi, "Önce İnsan" anlayışının gereğidir. Bizim Medeniyet Mirasımız "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” ilkesini düstur edinmiştir. 

         İnsanların kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlandırılması bugün medeni toplumların en önemli önceliklerinden biridir. Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım.”

HEKİMHANLILAR SEÇİM OFİSİNDE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELİYORLAR

        Ramazan ayında her akşam İftar yemeğinde CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım’ın seçim ofisinde bir araya gelen Hekimhanlılar Ramazan-ı Şerif’i manevi duygular içerisinde iftarlarını açarak doyasıya yaşıyorlar.

        Her akşam iftar yemeğinde bir araya gelen Hekimhan halkı CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a teşekkür ederken Hekimhan’ın hizmetlerde altın Yılını Mehmet Şerif Yıldırım ile yaşayacağında hemfikirler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN