Yıldırım' Personellerimizin Ekmeklerine Katık Olacağım'

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım dedikodulara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek Belediye İşçilerine Güvence Verdi

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım dedikodulara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek Belediye İşçilerine Güvence Verdi 

           CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım "Birkaç gündür sosyal medyada paylaşılan “seçimden sonra belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı” yönündeki paylaşımlar ve yapılan dedikodular tamamen asılsız ve yalandır" dedi.

          Hekimhan ilçemizi hak ettiği konuma getirmek en büyük hedefimiz, Hemşerilerimizle birlikte insanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden personellerimizin Değil Ekmekleriyle Oynamak, Ekmeklerine Katık Olacağım” diye belirtti. 
 
            Sosyal Medya hesabından açıklamada bulunan CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım, "Birkaç gündür sosyal medyada paylaşılan “seçimden sonra belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı” yönündeki paylaşımlar ve yapılan dedikodular tamamen yalandır. Hiç kimse endişe etmesin, belediye çalışanları rahat olsun. 

         Hiç kimsenin ekmeği ile oynamam. “Değil Ekmekleriyle Oynamak, Ekmeklerine Katık Olacağım.” Kaldı ki o arkadaşlar belediye başkanının basın toplantısına hangi tehditle katıldılar biliyorum. Belediyenin asıl unsuru belediye çalışanlarıdır. Yani emekçileridir. 

          Belediyemiz 31 Mart’a kadar onlara emanettir. Belediye çalışanlarımıza ve Hekimhan Halkına duyurulur. Sevgi ve saygılarımla" dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN