AK Parti'de Malatya İlçe Belediye Başkan Adaylarında Son Viraj

AK Parti Yeşilyurt, Battalgazi, Akçadağ, Doğanşehir, Yazıhan, Pütürge, Darende Belediye Başkan Adayları Kimler?

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

             AK Parti, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde büyükşehir ve diğer illerin belediye başkan adaylarını açıklarken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için uzun yıllar önce il dışına giden ve bir daha gelmeyen İstanbul’da yaşayan Sami Er ismini açıklayan AK Parti'de ilçe adaylarının belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. 

AK PARTİ'NİN MALATYA İLÇE ADAYLARI KİM OLACAK? 

            Yerel seçimlere sayılı günler kala seçimlerde yarışacak başkan adayları isimleri netleştirilirken halkın benimsediği adaylar olmadığı takdirde bir çok ilçede yarışın galibinin el değiştirecekleri kulislerde seslendirilmeye devam ediyor.

           İl ve büyükşehir adaylarını netleştiren AK Parti'de sırada ilçe adaylarının açıklanmasında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki mesaisini sürdürmeye devam ediyor.

          Erdoğan’ın başkanlık yaptığı üst kurul toplantısında Ankara, Gaziantep, Van ve Adana’nın ilçe belediye başkan adayları ele alındı. Ankara, İzmir ve Malatya’nın ilçe belediye başkan adayları için hazırlıklar sürerken AK Parti'nin Malatya ilçe belediye başkan adaylarının çarşamba ya da perşembe günü açıklaması bekleniyor.

AK PARTİ YEŞİLYURT, BATTALGAZİ, AKÇADAĞ, DOĞANŞEHİR, YAZIHAN, PÜTÜRGE, DARENDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

             AK Parti Yeşilyurt, Battalgazi, Akçadağ, Doğanşehir, Yazıhan, Pütürge, Darende Belediye başkan adayları henüz belli olmadı. AK Parti Malatya ilçe adayları açıklanır açıklanmaz tam liste haberimizde yer alacaktır.

AK PARTİ MALATYA’DA HANGİ İLÇE, HANGİ BELEDİYELERİ KAZANDI?

         31 Mart 2019 Malatya Yerel Seçim Sonuçlarına göre, AK Parti Malatya'da Battalgazi, Yeşilyurt, Darende, Pütürge, Kale, Yazıhan, Doğanşehir, Doğanyol ilçe belediyelerini kazanmıştı.

        CHP ise Hekimhan, Arapgir ve Arguvan İlçelerini kazanmış MHP ise Kuluncak Belediyesini Cumhur İttifakı olarak kazanmıştı, Akçadağ ise Bağımsız olarak belediye başkanlığını kazanmıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN