AKÇADAĞDER'den BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı'ya Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği ( AKÇADAĞDER ) Murat Maskar BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı'yı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişare ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı'nın çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar" BELSOS gibi Malatya'nın önemli bir kuruluşunu bugün yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. 


       Sayın Genel Müdürümüz çalışmalar hakkında bizlere önemli bilgiler verdi. güzel bir istişare sohbeti oldu. Akçadağ Dayanışma Derneği de sosyal aktivitelere ve çalışmalara büyük önem veren bir kuruluş. Bu nedenle güzel ve yararlı bilgilerle istişare gerçekleştirdik.


       Sayın Zerrin Palancı Hanımefendi Malatya'nın değeri ve önemli yöneticilerimizden birisidir. Malatya'da önemli mevkilerde üst düzey yönetici olarak başarılı çalışmalara imza atan bir isim. BELSOS genel müdürü olarak ta hizmet çıtasını üst seviyeler çıkararak önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kendisini Şahsım ve yönetim kurulum adına tebrik ediyorum. İlgi ve Alakalarından dolayı da teşekkür ediyorum" diye belirtti. 


        BELSOS Genel Müdür Zerrin Palancı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" Ziyaretimize gelen Akçadağ Dayanışma Derneğinin değerli Başkanı Sayın Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 


        BELSOS Ailesi olarak Malatya halkımıza hizmet vermek için bu makamlardayız. Kapımız herkese daima açık. Malatya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma derneği çalışmalarıyla kamuoyu gündeminde yerini alıyor. Önemli görevler üslenmişler ve layıkıyla çalışmalarını sürdürüyorlar. 


        Basından çalışmaları takip ediyoruz. Akçadağlıları bir çatı altında toplamış olmaları çok güzel. Sivil toplum kuruluşlarının önemli görevleri ve sorumlulukları var. Bu anlayışla hareket edildiği takdirde hizmet çıtası da yükseklere taşınmış olur. İstişareye önem veren Akçadağ Dayanışma derneğinin bizleri ziyaretinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Her konuda bizlerden bilgi  ve Destek alabilirler." 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN