Ankara Mişmiş Cafe'de Malatyalılar Etkinlikte Buluştu

Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu Malatya'da felaketin yıldönümünde Ankara Mişmiş Cafe önemli bir etkinliğe imza atarak Başkentteki Malatyalılar bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu Malatya’da felaketin yıldönümünde Ankara Mişmiş Cafe önemli bir etkinliğe imza atarak Başkentteki Malatyalılar bir araya geldiler.

          Ankara’da 6 Şubat Depremlerinden gelenlerin önemli mekanı Mişmiş Cafe Depremlerin yıldönümünde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaparak Yönetmenliğini Mahir Temur’un yaptığı “ Soğuk Fay “ belgeselini Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Naim Yurtçu ve Ankara Malatyalılar Depremzede Platformu Başkanı Mahmut Cücemen’in oraklaşa organize etmesiyle Başkent Ankara’daki Malatyalılar gecede bir araya geldiler.

          Yoğun ilginin olduğu etkinlikte Ankara’da bulunan Malatyalılar bir araya geldiler. Ankara Malatyalılar Depremzede Platformu Başkanı Mahmut Cücemen” Soğuk fay” adlı gecede Ankara mişmiş cafede Malatyalı hemşerilerimizle bir araya geldik.

            Enn fazla yıkımın başında gelen Malatya’mızda vefat eden hemşerilerimize Allah’tan Rahmet dilerken Bir Daha böyle felaketler yaşanmasın..”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN