Esenlik 100. Yıl Cumhuriyet Süpermarket Şubesi Açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Büyükşehir belediye başkanı seçilmesi ile birlikte Halkın Öz Malı Esenlik Şirketi zirveye tırmandı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Büyükşehir belediye başkanı seçilmesi ile birlikte Halkın Öz Malı Esenlik Şirketi zirveye tırmandı.

         5 Yıl önce borç batağında yanlış yönetimler sonucu iflas durumuna getirilen ve taşınmazların dahi satışlarına başlanıldığı Malatya Esenlik Şirketi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın göreve gelmesiyle birlikte Genel Müdürlüğe Ata Ünlü Ticari Direktörlüğe ise Ömür Yoldaş’ı getirtmesiyle birlikte rüzgar tersine dönmüş Esenlik adeta küllerinden yeniden doğması sağlanmıştı.

          Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la çöküşten yükselişe geçen Malatya’nın Öz Malı Esenlik Şirketi Genel Müdür Ata Ünlü ve Ticari Direktör Ömür Yoldaş’ın kararlı adımları, akılcı çözümleri sayesinde bugün Malatya’nın ve bölgenin tartışmasız lideri olarak Malatyalılara şubelerini gerekli yerlerde açarak hizmet etmenin gururunu yaşarken daha büyüyen ve güçlenen şirket yapısıyla da Malatyalılardan takdir almaya devam ediyor.

             Önce Pandemi sonrada Deprem döneminde onca şubesi enkaz altında kalmasına rağmen ilk günden itibaren Malatyalılara hizmet vermenin gururunu yaşayan Esenlik Şirketi Malatya halkının yanında olmaya devam ederken birr yandan ise fiyat istikana destek için binlerce üründe fiyatları haftalarca sabitleyerek vatandaşların alım gücünü düşünüp  ev ekonomilerine katkı sunması ise takdirle karrşılandı. 

100. Yıl CUMHURİYET SÜPERMARKET ŞUBESİ AÇILIŞI 9 ŞUBAT CUMA GÜNÜ

        100. Yıl Cumhuriyet Süpermarket Şubesinin açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız diyen Esenlik Şirketi 9 Şubat Cuma Saat: 10:00 da Tecde Mah. Mıhlıdut Cad. No:40 (100.Yıl Kent Parkı İçi) Yeşilyurt/Malatya. Adresine vatandaşları davet etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN