Arapgir Halkı Belediye Başkanı Cömertoğlu İle Devam Diyorlar

Arapgir ilçesinde 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde mevcut başkan Haluk Cömertoğlu'na açık destek vereceklerini belirterek' Başkanımıza güveniyoruz ve destekliyoruz' mesajları veriyorlar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Arapgir ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mevcut başkan Haluk Cömertoğlu’na açık destek vereceklerini belirterek” Başkanımıza güveniyoruz ve destekliyoruz” mesajları veriyorlar.

         Arapgir ilçesini hizmetleriyle nakış gibi işleyen, TÜİK verilerine göre en Malatya’nın en gelişmiş ilçesi yapan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Arapgirli hemşerilerine ve ilçeye daha fazla hizmetler yapmak için Hemşerilerinden destek istedi.

        Arapgir Belediye Başkanı, CHP Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu açıklamasında “ Saygıdeğer Hemşerilerim Tarihin Buram, Buram koktuğu Arapgiri bizim hayatımız, Ata diyarımız ve çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirasımızdır. Bu şehre aidiyet duygusuyla çalışıyor ve en iyisi için gayret ediyoruz.

       Tarihi Arapgir ilçemize başkan olmak, sizlere hizmet etmek büyük bir şereftir. Çünkü halka hizmet, Hakka hizmettir. Bugüne kadar bu düsturla çalıştık, bundan sonrada aynı Aşk ve heyecan ile devam edeceğiz. 

         Başkanlığımız süresince hizmet etmeye gayret ettik. Şeffaf ve temiz bir belediyecilik örneği sergiledik. Laf değil icraat yaptık. İlçemizin sorunlarını, halkımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Köklü medeniyetimizden kalan yapıların onarılmasıyla tarihi dokumuzu gün yüzüne çıkarıp ilçemizi cazibe merkezi yaptık. Tüik verilerine göre Malatya’nın en gelişmiş ilçesi olduk.

          Dizi ve filmlerin çekileceği, tarihi ve sağlık turizminin öne çıkacağı, Gastronomi, mutlu yaşam ve iyi bir tatil beldesi olma yolunda büyük adımlar attık. Bundan sonra iyi bir program ve tanıtımla bugüne kadar yaptığımız işlerin karşılığını fazlasıyla alacağız. 

         Hayat her gün değişiyor, şartları zorlaşıyor. Şehri bilen halkını sayan hizmete adanmış ömürlere ihtiyaç vardır. Yaptığımız hizmetlerin korunması ve daha fazlası için konforlu bir yaşam ve mutlu yarınlar için, sizin için tarihin tanığı Arapgir için yeniden adayım.

      Bugüne kadar desteğinizle zor günleri geride bıraktık. Daha güzel günleri hep beraber görmek için el ele, omuz omuza verme zamanıdır. Başkanlığım süresince Arapgir’den ve Arapgirliden esirgemediğim tüm çabalarım teveccühünüze mazhar olmuş ve kabul görmüşse 31 Mart’ta yeniden oylarınızla destek vereceğinize eminim.

         Çünkü siz değerlisiniz ve bir oy hepimizin geleceğidir. Destek Arapgirli hemşerilerimden hizmet ise bizden. Kazanan Arapgir olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN